دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5833 عنوان رژلب کالیستا 82 بازدید | 2 پست دوستان جدیدا رژلب سری M کالیستا خریدین؟من پارسال یکی خریدم بافتش همه چیش خیییلی خوب و غلیظه ولی چندوقت پیش یکی گرفتم واقعا نصف اونه کیفیتشمیخوام ببینم کلا کیفیتش پایین اومده یا اون فیک بوده سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد 1403/11/18 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 9107 کلا قبلا کیفیتش خیلی خوب بود منم جدیدا راضی نیستم غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5833 کلا قبلا کیفیتش خیلی خوب بود منم جدیدا راضی نیستم ای وای پس کلا افت کرده:(دیدم خط چشمشم مث قبل نیس گویاخب لنتی قیمتا رو بالاببره ولی کیفیتش بمونهمحصولات سریتا سالی دوبرابر میشن ولی خدایی کیفیتشون خوب مونده سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد