2789
عنوان

پدرشوهر😐

1056 بازدید | 12 پست

ما میخوایم عروسی بگیریم اگر خدا بخواد

و پدرشوهرم اصلا از هیچی خبرهم نداره چه برسه به پول دادن واینا

حتی یه بارهم نپرسیده کی میخواید برید سرخونه وزندگیتون یابرنامتون چیه

که سرهمین چیزها باشوهرم کلی دعوا کردم واخرش هم به نتیجه نرسیدم وتصمیم گرفتم برام مهم نباشه وکار خودمو بکنم 

حالا بعد از یه ماه رفتم خونشون چون یه شهر دیگه ان دیر به دیر میرم

پدرشوهرم میگه خب خونه گرفتید؟ گفتم اره رفتیم دیدیم و قرارداد نوشتیم 

تالارهم هنوز قرارداد ننوشتیم ولی انتخاب کردیم

گفت اگر تعداد مهموناتون رو کم میکردین تو ویلامون میگرفتیم عروسیتون رو😐

حالا ویلاشون هنوز تکمیل نیس😕 فقط یه سوییت خیلی کوچیک که طبقه پایینه تکمیل شده😐

یعنی میخواست اونجا واسه من عروسی بگیره😐

گفتم خیلی ممنون باباجون😑

دوباره میگه یه تالار هم هست که برای ایثارگرانه تخفیف میدن خب اونجا بگیرید دیگه😐

حالا اون تالاری که میگه به معنای واقعی پوکیده اس😐

از اون روز هربار یادش میفتم حرصم میگیره

اخه پدرمن به پسرت کمک نمیکنی نکن

به روی خودت هم نمیاری نیار

برات هم مهم نیست اشکالی نداره

اخه این حرف ها چیه میزنی

واثعا به غرورم برخورده چرا باخودش فکر کرده من عروسیمو تو یه اتاق پنجاه متری میگیرم؟

درصورتی که حتی عروسی مامانم هم بیست سال پیش تو تالار بود!

ای خداا من چیکارکنم از دست اینا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بیخیال،مهم شوهرته. بهتر که روی پای خودش می ایسته وبعدنا هم منتی نیست روسرتون.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

حرص نخور فقط کار خودتو بکن محل نده به حرفاش

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرص نخور فقط کار خودتو بکن محل نده به حرفاش

به خدا تمام سعیمو میکنم که حرص نخورم 

همون لحظه هم بهش لبخند زدمو اصلا به روی خودم نیاوردم

اما اربار که یادم میاد میگم مگه من چی کم دارم که بامن اینجوری میکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

متاسفانه همه این مشکل و دارن،خونه ی پدرم ی شهر دیگست هر وقت بخاییم بریم باید یواشکی بریم ک آقا نفهمه چون با حرفاش واقعا منو شوهرمو دیوونه میکنه

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
بیخیال،مهم شوهرته. بهتر که روی پای خودش می ایسته وبعدنا هم منتی نیست روسرتون.

اره خداروشکر روی مای خودمونیم اما پدرمون دراومده

متاسفانه همه این مشکل و دارن،خونه ی پدرم ی شهر دیگست هر وقت بخاییم بریم باید یواشکی بریم ک آقا نفهمه ...

شوهرم هم حرص میخورد قشنگ میفهمیدم😧

به خدا تمام سعیمو میکنم که حرص نخورم  همون لحظه هم بهش لبخند زدمو اصلا به روی خودم نیاوردم ام ...

اتفاقا خوشحال باش که شوهرت رو پای خودش وایساده و همه کارها و برنامه های عروسیتون با خودتونه من پدر شوهرم همه کار های عروسیمونو انجام داد حتی از خودش خونه داد ولی چه فایده هیچ کدومنظر دادن واسه عروسی خودمون نداشتیم اعتراض میکردم شوهرم میگفت پول بابامه هر چی خودش صلاح بدونه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

منم چند بار میحام منو برسونه جایی چون شوهرم نیست

بخاطر مادرشوهر عفریتم میپیچونه

امروز اس دادم ساعت چند میرید سرکار گفت ۳:۳۰

گفتم میخاستم برم فلانجا موقعی ک شما میرید دیره مزاحم نمیشم

نگفت صبر کن میام میبرمت اصن جواب اسو نداد

ی بار دگ هم گفتم اگه ساعت ۴ اینا میرید منم برسونید بی زحمت ساعت ۲ رفت ک من باهاش نرم

مادرشوهرم میترسه شوهرشو بخورم

اونوقت مادرشوهرم هرجا میخاد بره ب شوهر من میگه اینسری نمیذارم برسونتش 

حسود بدبخت عقده ای

بابابیخیال حرص خوردن نداره.باهمسرت حرف بزن ایشالایجایی ک خیلی دوس دارین جفتتون عروسی میگیرین.واقعاایناروزای خاطره سازیه براتون بااوقات تلخی کوفت خودتون نکنین.بلخره میگذره دیگه این روزا

برکه چرا کاربریت عوض شده؟؟؟؟ من فکر میکردم وضع پدرشوهرت خیلی خوبه😧😧😧

سلام عزیزم

کاربریم قطع شد خواهر

اره وضعش که خیلییی خوبه طلافروشه ولی واسه خودش خوبه چیزی به ما نمیرسه😆