الان دیگ خدا کمکم کنه بش برسم هیچی تا عقد نمیزارم دستش بم بزنه هم گناه نکنم خدا کمکم کنه هم ادبش کنم
لطفا برا حاجتم ی صلوات بفرستین 🥺 ❤️
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سالها باهم بودیم چون فامیلیم همه نخاستن اطرافیان خیلی اذیت کردن.الان دیگ جداییم فقط خدا باید معجزه کنه..مرسی ک همیشه دعام میکنی لطفا خیلی دعام کن عزیزم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
اره دوسش اون میگه دوسم داره ولی ی مدته فهمیدم عاشقش شدم حساس شدم لایکش زیر پستای بقیه دخترا دیدم خیلی بهم برخورد چرا ب من میگه عکساتو نزار پسر فالو نکن ولی خودش..
سالها باهم بودیم چون فامیلیم همه نخاستن اطرافیان خیلی اذیت کردن.الان دیگ جداییم فقط خدا باید معجزه ک ...
ما هم مثل شماییم چون حس میکردم داستانمون مثل همه پرسیدم ازت ما هم فامیلیم و هیچ کسی راضی نیست با هم باشیم ولی خب ما بعد چند وقت دیگ نزاشتیم کسی چیزی بفهمه و مخفی با همیم قربونت برم انشالله که بهش میرسی توام واسه من دعا کن که بهش برسم
خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود . موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی
خط قرمز من زیاد هست با کوچکترین توهین یا بی احترامی بهم برای همیشه ترکش میکنم
خانمهای گل من شرایط خاصی دارم فقط سکوت میکنم واقعیت تلخ این همینه که انگار نباید حرف زد حتی اینجا قضاوت میشی یکی نفرین میکنه یکی تهمت و. ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐لطفا آرامش خودتون حفظ کنید. با دعوا و فحش و نفرین چیزی درست نمیشه حسادت و کینه و خشم همش از خودشیفتگی هستش قلبم مشکل داره و من دلم آرامش و معجزه میخواد. من در پناه خدام