nabat000 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2826 عنوان کک ومک 68 بازدید | 5 پست پشت لبم خیلی کک ومک جدید افتاده علتش چیه؟مرتب ضدافتاب میزنم داخل افتاب زیاد نمیرم مگر درحد یکی دو دقیقه چیکار کنم هیچ سنی هم ندارم ۲۱سالمهدکترم رفتم میگه لیزرکیوسوئیچ اما میترسم زیادتر بشن بالیزر خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹 1403/11/18 | 20:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلای_عیاربالا عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6141 برو دکتر کبدت رو هم چک کنه گاهی وقتا کبد به خاطر یه دارو یا غذا اذیت میشه آنزیمهاش میریزه به هم حاصلش میشه لک و کک مک. برا من اینجوری پشت دستام و روصورتم زیاد شده بود . بعدش با درمان خوب شدم
nabat000 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2826 برو دکتر کبدت رو هم چک کنه گاهی وقتا کبد به خاطر یه دارو یا غذا اذیت میشه آنزیمهاش میریزه به هم حاصل ... عزیزم قرص راکوتان مصرف میکنم میتونه بخاطر اون باشه؟ دوماه یکبار ازمایش انزیم کبد میدم مشکلی ندارن ازوقتی راکوتان خوردم دیدم پشت لبم شروع کرده به کک ومک خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹
مامانtaha عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 937 برو دکتر کبدت رو هم چک کنه گاهی وقتا کبد به خاطر یه دارو یا غذا اذیت میشه آنزیمهاش میریزه به هم حاصل ... من آنزیمام یه مقدار بالاس, هیچ دارویی هم بهم ندادن، صورتمم کلی لک کوچیک آوردهشما چی خوردی؟
طلای_عیاربالا عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6141 عزیزم قرص راکوتان مصرف میکنم میتونه بخاطر اون باشه؟ دوماه یکبار ازمایش انزیم کبد میدم مشکلی ندارن از ... از دکترت بپرس. به هرحال هر دارو یه عوارضی هم ممکنه داشته باشه
طلای_عیاربالا عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6141 من آنزیمام یه مقدار بالاس, هیچ دارویی هم بهم ندادن، صورتمم کلی لک کوچیک آوردهشما چی خوردی؟ بالا بودن آنزیمهای من مال سنگ صفرا بود که خیلی بزرگ شده بود جراحی کیسه صفرا کردم. یعنی اصلا انگار دایم تو بدنم سم بود انقد که آنزیم بالا رفته بود