2777
2789

دلم خیلی تنگشه😭واسه صداش قیافش حرفاش واسه همه چیش وسط اینهمه مشکلات دلتنگی اون دیگه چیه💔😔چرا نمیتونم فراموشش کنم

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم ، خدایا کمکم کن 💔💔😭😭

😭💔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
چون آلزایمر نداری

یعنی اونم بهم فکر میکنه😔

دلتنگی خیلی سخته ولی خب زمان لازمه تا کمرنگ بشه برات

زمان هیچیو عوض نمیکنه دوروغه هرکی گفته اینهمه مدت گذشت ولی باز قلبم دلتنگشه💔😔

زمان هیچیو عوض نمیکنه دوروغه هرکی گفته اینهمه مدت گذشت ولی باز قلبم دلتنگشه💔😔

چند وقت گذشته؟

زمان تاثیر داره چون باعث میشه کم کم عادت کنی و بپذیری حالا برای یه عده زمان بیشتری لازمه برای یه عده زمان کمتر

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.