2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا گاهی

191 بازدید | 18 پست

گاهی حس میکنم هر کاری میکنم خراب میشه نه که خودم خراب کنم یک اتفاق بدی برام میفته یا بیمار میشم یا از پله ها میخورم زمین پام میشکنه داشتم میرفتم کنکور بدم چند تا ملق زدم نمیدونم چجوری زندم 

همش میگم قسمته امسال دوباره پر قدرت از دی شروع کردم به خوندن الان تایم استراحت اومدم اینجا کسیو نداشتم بهش بگم🥹🙏😅 خواهشا دعام کنین خیلی به دعاتون نیاز دارم ❤️

دیس ایز فریبرز سریال نون خ

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فریبرز کیه😂

تو سریال نون خ یه مردی بود به اسم فریبرز 

بد شانس به معنای واقعی 

میگم تو حتما فریبرزی😂

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

تو سریال نون خ یه مردی بود به اسم فریبرز بد شانس به معنای واقعی میگم تو حتما فریبرزی😂

😂😂😂😂 امسالم تازه یک خبرایی شده میگن نمیخوان اصلا پزشکی بگیرن😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 امسالم تازه یک خبرایی شده میگن نمیخوان اصلا پزشکی بگیرن😂😂😂😂😂

😂😂

خواهش میکنم کنکور شرکت نکن بزار بچه های مردم به آرزوشون برسن فریبرز جان😂😂

😂😂خواهش میکنم کنکور شرکت نکن بزار بچه های مردم به آرزوشون برسن فریبرز جان😂😂

کنکور اردیبهشت 😂 چند تا ملق زدم دن صبح پامم به هیچی گیر نکرد همینجور الکی😂 پام تا دو ماه تو گچ بود😂 از نهایی هامم افتادم

😂😂😂😂😂😂 یک صلواتی برام ختم کنین بختم باز شه

اللهم صل علی مح عه برق رفت 

کنکور اردیبهشت 😂 چند تا ملق زدم دن صبح پامم به هیچی گیر نکرد همینجور الکی😂 پام تا دو ماه تو گچ بود ...

😂😂😂

ولی تو واقعا بدشانسی 

شاید خدا میخواد دیر برم دانشگاه با نیمه گمشدم اشنام کنه🤣

اگه تو فکر نیمه گمشده تو دانشگاهی گه خیلی قراره منتظر بمونی 😂💔

آفرین همینجور پر قدرت ادامه بده 😁🌸

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367