2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا گاهی

197 بازدید | 18 پست

گاهی حس میکنم هر کاری میکنم خراب میشه نه که خودم خراب کنم یک اتفاق بدی برام میفته یا بیمار میشم یا از پله ها میخورم زمین پام میشکنه داشتم میرفتم کنکور بدم چند تا ملق زدم نمیدونم چجوری زندم 

همش میگم قسمته امسال دوباره پر قدرت از دی شروع کردم به خوندن الان تایم استراحت اومدم اینجا کسیو نداشتم بهش بگم🥹🙏😅 خواهشا دعام کنین خیلی به دعاتون نیاز دارم ❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فریبرز کیه😂

تو سریال نون خ یه مردی بود به اسم فریبرز 

بد شانس به معنای واقعی 

میگم تو حتما فریبرزی😂

همه چی منو یاد تو میندازه، امروز یه دو هزاری دیدم یادت افتادم❤️🩹

فریبرز کیه😂

فریبرز باغ بیشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تو سریال نون خ یه مردی بود به اسم فریبرز بد شانس به معنای واقعی میگم تو حتما فریبرزی😂

😂😂😂😂 امسالم تازه یک خبرایی شده میگن نمیخوان اصلا پزشکی بگیرن😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 امسالم تازه یک خبرایی شده میگن نمیخوان اصلا پزشکی بگیرن😂😂😂😂😂

😂😂

خواهش میکنم کنکور شرکت نکن بزار بچه های مردم به آرزوشون برسن فریبرز جان😂😂

😂😂خواهش میکنم کنکور شرکت نکن بزار بچه های مردم به آرزوشون برسن فریبرز جان😂😂

کنکور اردیبهشت 😂 چند تا ملق زدم دن صبح پامم به هیچی گیر نکرد همینجور الکی😂 پام تا دو ماه تو گچ بود😂 از نهایی هامم افتادم

کنکور اردیبهشت 😂 چند تا ملق زدم دن صبح پامم به هیچی گیر نکرد همینجور الکی😂 پام تا دو ماه تو گچ بود ...

😂😂😂

ولی تو واقعا بدشانسی 

شاید خدا میخواد دیر برم دانشگاه با نیمه گمشدم اشنام کنه🤣

اگه تو فکر نیمه گمشده تو دانشگاهی گه خیلی قراره منتظر بمونی 😂💔