2777
2789
عنوان

بهترین روش جلوگیری از بارداری

156385 بازدید | 24 پست
سلام من دخترم 5/2 سال دارد و از قبل از حاملگی جلوگیری طبیعی داشتم که یکدفعه متوجه شدم حامله ام بعد از تولد دخترم هم از کاندوم استفاده کردم ولی حالا شنیدم که می گن چون از ابتدا جلوگیری طبیعی و کاندوم استفاده می کنی احتمال خشک شدن رحم و حامله نشدنت هست اگر می خوای دوباره بچه دار شی بیاد از راههای دیگر جلوگیری استفاده کنی تا رحمت خشک نشه ضمنا از قرص اصلا استفاده نکردم میگن شش ماه کاندوم و شش ماه قرص مصرف کن نظر شما دوستان چیه لطفا منو راهنمایی کنید.
جهت اطلاع من تازه عضو سایت شدم با تشکر
قرص رو سه ماه بخوری و یک ماه رست بدی خوبه عوارضش کمتر میشه ، ولی اگه بخای باز باردار بشی باید شش ماه زودتر قرص رو دیگه نخوری ... ولی اصلا باید ببینی بهت میسازه یانه . چون به بعضیا اصلا نمیسازه.
ماه اولی هم که شروع به خوردن میکنی زیاد مطمئن نیست و باید واسه اطمینان از یه روش دیگه هم استفاده کنی . ولی برای ماه های بعد اگه همیشه سر ساعت و منظم بخوری دقیق عمل میکنه .

اگه اصلا حالا حالا ها قصد بارداری نداری آی یو دی خیلی بهتره ولی اونم باز درصد خطا داره ، و حتما حتما پیش یه متخصص معتبر این کارو بکن چون اگه درست انجام نشه بی عوارض هم نیست

کلا همه روشا یه درصدی خطا دارن عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرمن بهترین روش ک ا ن د و م هیچ ضرری نداره بقیه یه ضرری دارند

پس اونایی که استفاده میکنند نباید بچه دارشند!!!!!!!!!!!من یکی رو میشناسم مثل شما اولی رو از طریق طبیعی باردارشد بعدش از ک ا ن د و م استفاده کرد و دومیشم خواست الان بدنیا امد
مامان نگار
نه عزیزم من اکثر اشناهامون از طریق کاندوم جلوگیری میکردند و بچه دارهم شدند من خواهرشوهرم اون موقع که میخواست اقدام کنه دکترش بهش گفت 1-2 ماه قبل اقدام کاندوم کنار بزار و طبیعی نزدیکی داشته باش که اینکارم کرد یک ماه الان دخترش بدنیا امد
مامان نگار
خانومای گل منظورم این نبود که کاندوم رحم رو خشک می کنه به خاطر این می گن که مایع منی داخل رحم زن نمی ریزه چون من تا حالا همانطور که گفتم با این روشهای پیشگیری تجربه ریختن منی رو نداشتم (با عرض پوزش) حتی زمانیکه باردار شدم هم چون طبیعی بود اصلا متوجه نشدیم ضمنا از اسم iud حالم بهم می خوره تا برسه به استفاده کردنش پس به این ترتیب نظر شما اینه که اگر کاندوم استفاده کنم و مایع منی داخل رحم نریزد رحم خشک نمی شه
بهترین روش اینه که از یک روش مدام استفاده نکنید وهر سه چهارماه یک بار روش جلوگیری رو عوض کنید

هرکدوم ازروشهای جلوگیری عوارضی دارن و هرکدوم روی اشخاص مختلف فرق میکنند ممکنه برای کسی گزینه کاندوم بهتر باشه برای کس دیگه ای قرص

اما درکل بهترین اینه که مداوم یه روش نباشه
  1. من یه دختر سه ساله دارم دوماه بعداز زایمانم iudگذاشتم تا الانم راضیم ازش😄 .اصلنم استرس ندارم که هرماه شک کنم باردارم یانه😆. به نظرمن آیودی بهتراز هروسیله جلوگیریه من ساله اول که عروسی کردم طبیعی جلوگیری داشتم اصلن قرص مصرف نکردم چون میگفتن هورمونارو بهم میریزه و رحم خشک میشه به کاندومم حساسیت داشتم درنتیجه با روش جلوگیری طبیعی یک سال بعدعروسیم ناخواسته باردار شدم😊البته خداروشکرکه دخترسالمی دارم.چون فعلن بچه نمیخواستم بهترین گزینه همونiu.بود.😃
دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃