2777
2789
عنوان

بچه ها ایا ارزش این کادو کمه

80 بازدید | 10 پست

یکی که پولداره و ماهی دویست میلیون درامد داره واسه عروسیت بیست میلیون کادو داده  .

بعد ما که ماهی بیست میلیون درامدمونه واقعا در حد توانمون نیست اندازه خودش کادو بدیم ، پنج میلیون کادو خیلی بی ارزشه؟

آخه نسبت به توانه مالیه  ما به نظرم باارزشه خب ، نظر شما چیه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار درامد طرف دارید. ما همون قدر که کادو دادن کادو میدیم. کاری با درامد طرف و خودمون نداریم. به هر ...

خب میخواست زیاد کادو  نده اگه توقع جبران داشت  ، تازه پنج تومنه ما ارزشش از بیست تومنه اون بیشتره 

چون اون یک دهمه درامد یه ماهشو داده ما یک چهارم درامد یه ماهمونو دادیم پس ما نسبت به توانمون دست و دل باز تریم ،

نمیشه که درامد یه ماهمونو کلا بدیم طرف پس اون ماه رو چی بخوریم 

برا همین چیزا کلا دوس ندارم با پولدارا ارتباطی داشته باشم ولی بعضیا فامیلن و مجبورم 

خب میخواست زیاد کادو نده اگه توقع جبران داشت ، تازه پنج تومنه ما ارزشش از بیست تومنه اون بیشتره چو ...

شما که نمیتونید زندگی ی نفرو تفتیش کنی بگی چون پولدار تره باید میاورده. چون ما کمتر داریم باید کم ببریم. توام تصمیم خودتا گرفتی کم ببری. فقط میخوای نی نی سایتی ها تاییدت کنن. ولی من اون چیزی که اخلاقی و محترمانه است را گفتم. ادم باید عزت که بش میذارن عزت پسند باشه. نه که بگه میخاست نیاره. 

شما که نمیتونید زندگی ی نفرو تفتیش کنی بگی چون پولدار تره باید میاورده. چون ما کمتر داریم باید کم بب ...

من هیچ توقعی از اون ادم نداشتم که کادو بیاره .

که اونم یا میخواست نده یا نباید از منی که از نظر مالی در حدش نیستم همون توقع رو داشته باشه 

بعد اینکه اون ادم شصت سالشه من ۲۴ سالمه ،

اون ادم همسن من بود از منم فقیر تر بود و الان دخترش ازدواج کرده . هر وقت منم به سن باباش رسیدم و اندازه باباش پولدار شدم برا بچه هاش اندازه ی باباش کادو میبرم .

من نیازی به تایید ندارم فقط میخواستم شعور عموم مردم جامعه رو بسنجم .

اون دوک نخ ریسی که اون پیرزن اورد تا یوسف رو بخره ارزشش از اموال پوتیفار بیشتر بود چون اون زن تمومه داراییشو اورد ولی پولی که پوتیفار داد یه سر سوزن از اموالش بود و واسه یوسف ارزشش بیشتر بود .

تویه پول پرست هم ارزش ادم ها رو به پول ببین نه به قلبشون