2777
2789
عنوان

النگو

293 بازدید | 46 پست

بچه ها النگو گرفتم ولی عین هم نیستن چون یکیشو قبلا داشتم تازگیا یکی دیگه گرفتم عین اون نیست و یکمی بزرگ‌تره به نظرتون نگه دارم یا پس بدم

زندگیم تک دخترمه🩷

برو عوض کن خوب. همین امروز. قبلیو هم ببر پیشت باشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

خیلی مبترکه .شماره هاش فرق دارن خب اگه دستت میکنی وخیلی گشاد میشه ببر عوض کن اگه برای سرمایه گذاریه بیخیال بزار بمونه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اجرت نمیگیره دوباره ازت عوض کن. اگه اجرتش زیاد میشه بپوش همینو. یا اون کهنه ببر عوض کن عین دومی بگیر. یا اگه هیچی پول نداری. کهنه در بیار قایم کن ، بعدا مثل دومی بخر

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

خیلی مبترکه .شماره هاش فرق دارن خب اگه دستت میکنی وخیلی گشاد میشه ببر عوض کن اگه برای سرمایه گذاریه ...

فدات شم قابلی نداره نه خیلی گشاد نیست یکمی از اون یکی بزرگ‌تره 

زندگیم تک دخترمه🩷

اگه اجرت نمیگیره دوباره ازت عوض کن. اگه اجرتش زیاد میشه بپوش همینو. یا اون کهنه ببر عوض کن عین دومی ...

دستت درد نکنه عزیزم🩷

زندگیم تک دخترمه🩷

فدات شم قابلی نداره نه خیلی گشاد نیست یکمی از اون یکی بزرگ‌تره

قربونت ممنون پس بپوش اشکالی نداره به سلامتی 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️