2777
2789
عنوان

النگو

297 بازدید | 46 پست

بچه ها النگو گرفتم ولی عین هم نیستن چون یکیشو قبلا داشتم تازگیا یکی دیگه گرفتم عین اون نیست و یکمی بزرگ‌تره به نظرتون نگه دارم یا پس بدم

زندگیم تک دخترمه🩷

برو عوض کن خوب. همین امروز. قبلیو هم ببر پیشت باشه

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

خیلی مبترکه .شماره هاش فرق دارن خب اگه دستت میکنی وخیلی گشاد میشه ببر عوض کن اگه برای سرمایه گذاریه بیخیال بزار بمونه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اجرت نمیگیره دوباره ازت عوض کن. اگه اجرتش زیاد میشه بپوش همینو. یا اون کهنه ببر عوض کن عین دومی بگیر. یا اگه هیچی پول نداری. کهنه در بیار قایم کن ، بعدا مثل دومی بخر

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

خیلی مبترکه .شماره هاش فرق دارن خب اگه دستت میکنی وخیلی گشاد میشه ببر عوض کن اگه برای سرمایه گذاریه ...

فدات شم قابلی نداره نه خیلی گشاد نیست یکمی از اون یکی بزرگ‌تره 

زندگیم تک دخترمه🩷

اگه اجرت نمیگیره دوباره ازت عوض کن. اگه اجرتش زیاد میشه بپوش همینو. یا اون کهنه ببر عوض کن عین دومی ...

دستت درد نکنه عزیزم🩷

زندگیم تک دخترمه🩷

فدات شم قابلی نداره نه خیلی گشاد نیست یکمی از اون یکی بزرگ‌تره

قربونت ممنون پس بپوش اشکالی نداره به سلامتی 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️