خانما من چهارساله با پسر خالم ازدواج کردم یه بچه ده ماهه دارم الان متوجه شدم ک شوهرم با یکی رابطه داره ولی الان چند ماهه ک بر شکست کرده ما اومدیم یه شهر دیگه،وازش دوره بااین حال بهش پیام میده پول میفرسته بااینکه بهمون کمک میکنن ماخودمون ک نداریم دارم دیوونه میشم توروخخدا بگید چکارکنم
فقط اینو میگم میدونو برا ی زنه دیگه خالی نکن.بذار شوهرت دوراشو زنه.اخر میفهمه که هیچ کس زن خودش نمیشه.اه تو فامیل بفهممن ابرو شوهرت میره.ابروی شوهرت ابروی تو هم هس
لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،، یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی
خواهش میکنم عزیزم زیادغصه نخورآخرش بازم به طرف توبرمیگرده به قول اون خانم میفهمه هیچکی زن خودش نمیشه
لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،، یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی
بیشتر مردا زندگی مشترک رو با رابطه دوستی از هم جدا میدونن.به این اعتقاد ندارن که وقتی ازدواج کردن نباید بجز با زنشون با زن دیگه ارتباط نداشته باشن...اصلا هم دوس ندارن هر کدوم فدای اون یکی بشه