2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پیام دادی زنگ میزدی بهش میگفتی میگفتی خجالت نمیکشی هوار میشی رو زندگی کس دیگه  به جا اینکه ...

نمیدونم والا من هیچی کم نداشتم واسش شوهرم کاسب بازار تهران بود ماشاالله اونجام تا دلتون بخواد زن و دختر هرزه،این دخترم هست

نمیدونم والا من هیچی کم نداشتم واسش شوهرم کاسب بازار تهران بود ماشاالله اونجام تا دلتون بخواد زن و د ...

شماره دختررو بذتر اینجا همه بریم بهش فهش بدیم عوضی بی همه چیز

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
میخوام رمز تلگرامش بدونم ببینم تو تله چی فرستادن واسه هم چون بهش گفت برو تله باهمم خیلی خوبیم خیلی ا ...

بیخیال عزیزم هرچی کم تربدونی آسایشت بیشتره

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
چه راحت میگی اینده یه بچه وسطه

من که نگفتم طلاق بگیره شوهرش باید ادب بشه  اینده این خانوم چی میشه پس الان که جوونه شوهرش که پسر خالشم هست داره بهش خیانت میکنه   دیگه دو روز دیگه که سنی ازش گذشت  چیکار میکنه  بنظر من طلاق اصلا بد نیست  وقتی یه مرد  اینقدر پست باشه با وجود ورشکستگی سر و گوشش بجنبه نباید بهش رحم کرد 

بهش بگو من برای زندگیم رفتم تو گوشیت تا وقتیکه سرو گوش تو بجنبه منم فضولی میکنم 

اول هم به خودش بگو دست بردار اگه بازم گوش،نمیده به پدر شوهرت بگو

البت بازم هر چی خودت صلاح میدونی

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری
از خانومه اگه مدرك داري مثل چت ت ل گ ر ا م   عكس بگير حتما نگهدار  ميتوني شكايت كني هي ...

بله دارم هم از تله هم پیام الان وقتی نگام میکنه ذره ذره خودم از داخل میخورم نمیدونم چرا اینجوری شده