2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 99 پست
بله تاالان چند بار متوجه شدم بهش گفتم ناراحت شدم بحث کردم ولی بهم سری اخر گفت چون اومدی سر گوشیم فوض ...

به همین سادگی ینی اگه شما هم با کسی رابطه داشته باشین ناراحت نمیشن؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام رمز تلگرامش بدونم ببینم تو تله چی فرستادن واسه هم چون بهش گفت برو تله باهمم خیلی خوبیم خیلی ا ...

شمام برا همه جای گوشیت رمز بذار وانمود کن با کسی رابطه داری وانمود کن ها بعد گفت گوشیتو بده یا چی مثل خودش برخورد کن

به همین سادگی ینی اگه شما هم با کسی رابطه داشته باشین ناراحت نمیشن؟

چرا گوشیه منو ک همیشه چک میکنه من خیلی دوسش دارم ولی نمیدونم چرا این کارو داره انجام میده پدرشوهرم میخواد بیاد پیشمون نمیدونم بهش بگم یانه

چرا گوشیه منو ک همیشه چک میکنه من خیلی دوسش دارم ولی نمیدونم چرا این کارو داره انجام میده پدرشوهرم م ...

نه مثال خودتون بین خودتون حل کنید فک کردی پدر شوهرت ناراحت میشه 

میشه بگی چیشو دوست داری؟ 

یا میشه بگی چی کم داری که رفته سراغ یکی دیگه؟ 

یا میشه بگی یه پدر خیانت کار چی یاد بچش میده؟

چرا گوشیه منو ک همیشه چک میکنه من خیلی دوسش دارم ولی نمیدونم چرا این کارو داره انجام میده پدرشوهرم م ...

تازه سوال میکنی نمیدونی به پدر شوهرت بگی یا نه؟حتما بگو و ازشون کمک بخواه با شوهرت برخورد قاطع داشته باش یعنی چی مگه به تو تعهد نداره اون چه جور خوب بودنی هست که با یه نفر دیگه رابطه حتی در حد تماس تلفنی داره 

واقعا نمیفهمم چرا باید اینجوری زندگی کنیم به خاطر وابستگی یا نیاز مالی یا چی

یاآبرو

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
اخه فکر میکنم ک بگم شاید تاچند وقت قایم کنه ولی باز دوباره،،،،،حالم خیلی بده

رابطشون در چه حدیه؟ 

ینی چی قایم کنه باهاش حرف بزن که بدون برا چی داره این کارو میکنه و ازش بخواه تموم کنه این کارشو

حقیقتش میخوام از تله ک مطمئن بشم عکس بگیرم برم خونه بابام بهش بگم دیگه نمیتونم باهاش کنار بیام اونم تو این موقعیتش کنار بودم بهش دلداری دادم ک غصه نخور درست میشه اما اون داره بهم خیانت میکنه ولی بفکر ابروی خانوادم هستم