آیان_m مدیر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 22 عنوان فورییییییی | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 17 پست خانمایی که تجربه داشتین بعد از مصرف قرص ال دی ..چکارایی کردید که بعدش باردار شدید؟؟توروخدا کمک کنید بهم میگن نمیتونی باردار بشی من فقط چهارماه قرص مصرف کردم 1403/11/18 | 16:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قسطنتنیح عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6831 میدونی استرس خیلییی مهمه نباید داشته باشی داروهاتو مصرف کن ریلکس باش اصن فکرتو درگیر نکن ایشالا به ... عزیزم خداروشکرر که باردار شدی.آخه چطور فکرم درگیر نباشه وقتی تمامم اطرافیان هی سوال پیچت کنن و هی بپرسن گاهی واقعا مینرسم از ...نشدن و نیومدن نی نی خدایا شکرت ...
غم555 عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 6032 عزیزم خداروشکرر که باردار شدی.آخه چطور فکرم درگیر نباشه وقتی تمامم اطرافیان هی سوال پیچت کنن و هی بپ ... فداتشم آره راست میگی امان از حرف مردم ایشالا به زودی تاپیکمادر شدنت رو بزنی منم تگ کنی خوشحال شم خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو... یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...
قسطنتنیح عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6831 فداتشم آره راست میگی امان از حرف مردم ایشالا به زودی تاپیکمادر شدنت رو بزنی منم تگ کنی خوشحال شم فدات ،🌹💖 خدایا شکرت ...