2789
عنوان

فورییییییی

245 بازدید | 17 پست

خانمایی که تجربه داشتین بعد از مصرف قرص ال دی ..

چکارایی کردید که بعدش باردار شدید؟؟

توروخدا کمک کنید بهم میگن نمیتونی باردار بشی 

من فقط چهارماه قرص مصرف کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هشت سال بعد از بچه اولم خوردم بچه دوم رو بعد ۹ ماه باردار شدم تنبلی گرفتم دکتر قرص داد مصرف کردم بعدش باردار شدم 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

از همون کسانی که می گن نمی دونی باردار بشی بپرس. می خوان الکی یک کاری کنند خانوما ناخواسته باردار بشن! 

چون من سال های سال قرص پیشگیری خوردم (ال دی ) نبود. و بعدش هم که قطع کردم در کمتر از یکسال که زمان معقول هست باردار شدم. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

چه قرصی خوردی؟ من الان تنبلی دارم باردار نمیشم بچه ندارم کلا 😭

خب عزیزم تنبلی درمان دارو برو دکتر دارو میده باردار میشی نگران نباش و انشالله بحق مولامون که فردا ولادتشه عیدی تو از آقا بگیری.هر چی تو دلته.

مادر من ۱۵ سال قرص خورده بوده بعد من دوماه بخاطر حال خرابی نخورده بود بهش هم گفته بودن باردار نمیشی این همه سال خوردی ولی الان داداشم ۱۱سالشه ،،😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
چه قرصی خوردی؟ من الان تنبلی دارم باردار نمیشم بچه ندارم کلا 😭

دوفاستون با آ اس آ عزیزم دکتر برو حتما باردار میشی نگران نباش گلم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

دوفاستون با آ اس آ عزیزم دکتر برو حتما باردار میشی نگران نباش گلم

من دوفامد و لتروزول و متفورمین خوردم

الانم گلوکوفاژ و اواهلث

همش هم پام تو دکتره ..

یکی یه نسخه نمیده مشکل من جمع بشه.

😭😭😭فقط تو دلم رو خالی میکنن. تازگیا که شوهرمم سرکوفتم زد دیگه دنیا رو نمیخوام

خدایا شکرت ...

من دوفامد و لتروزول و متفورمین خوردمالانم گلوکوفاژ و اواهلثهمش هم پام تو دکتره ..یکی یه نسخه نمیده م ...

میدونی  استرس خیلییی مهمه نباید داشته باشی داروهاتو مصرف کن ریلکس باش اصن فکرتو درگیر نکن ایشالا به زودی نتیجه میبینی گلم منم شوهرم بعد هفت ماه بهم سرکوفت زد که تو دیگه باردار نمیشی بعد دو ماه باردار شدم دهنشو بست