2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجا از درد دندون نتونستم یه ناهار بدم بچه های مظلومم

💔💔💔💔💔نابودم از درد دندون خداااااا🥲🥲🥲🥲

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

منم اینجا از درد دندون نتونستم یه ناهار بدم بچه های مظلومم💔💔💔💔💔نابودم از درد دندون خداااااا🥲🥲 ...

نوافن مسکن قویی هست 

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

منم اینجا از درد دندون نتونستم یه ناهار بدم بچه های مظلومم💔💔💔💔💔نابودم از درد دندون خداااااا🥲🥲 ...

نمیتونی بری درمانگاهای تامین اجتماعی؟

مجانیه

واقعا خدا رحم کنه من ک دیگه اتوماتیک وار ناراحتم همش غصه خودمون اطرافیان هی...

من به عنوان کسی که بقول بعضی از سایتیا دهه هشتادیا دغدغه ندارن این چندماه اخیر نشده یروز گریه نکنم برای خودم و اطرافیانم

اصلا نمی‌دونم چی بگم هنگم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

فقط کاش زودتر از شرشون راحت بشیم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

وای عزیزم

هزینه دندون پزشکی واقعا زیاد شده

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

2790
2778
2791
2779
2792