2821
2789
رسما همه زیرخط فقریمکی میتونه ازدواج کنهکی میتونه یه تفریح بدون عذاب وجدان بره

می‌دونی ما دخترا باز دغدغمون کمتره خیلی دلم برا پارتنرمو برادرم میسوزه اصلا چی بگم تقصیر خودمونه عادت کردیم به کاراشون 

فقط گرونی بنزین مهمه برامون

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

می‌دونی ما دخترا باز دغدغمون کمتره خیلی دلم برا پارتنرمو برادرم میسوزه اصلا چی بگم تقصیر خودمونه عاد ...

من دلم برا خودمم میسوزه

برا گربه هام

برای ادما برای حیوونا

من دیگه حتی الان بمیرمم هیچ دینی به دنیا ندارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دلم برا خودمم میسوزهبرا گربه هامبرای ادما برای حیوونامن دیگه حتی الان بمیرمم هیچ دینی به دنیا ندا ...

🥲🥲

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

کلا میخوان مردم یا فقیر فقیر باشن یا پولدار.بصورت خودکار دارن قشر متوسط رو از بین میبرن.برنج رفتم خریدم بود ۹۰۰ همسرم گفت یکی دیگه هم بخر ک برای عید داشته باشیم فرداش رفتم همون مغازه گفت ۹۸۰

کلا میخوان مردم یا فقیر فقیر باشن یا پولدار.بصورت خودکار دارن قشر متوسط رو از بین میبرن.برنج رفتم خر ...

میخوان همه رو حذف کنن

وگرنه این میزان گرونی عادی نیست

رسما کشور رو هواس

میخوان همه رو حذف کننوگرنه این میزان گرونی عادی نیسترسما کشور رو هواس

واقعا شرایط بدی شده.من قبل زایمان میرفتم سرکار با حقوق همسرم در حد خورد و خوراک خودمون بود بعد از زایمان نتونستم برم حقوق بیکاری گرفتم هرروز مبچیان دم خونم تهدید ک برو سرکار نمیفهمن بچه دوماهه رو کجا بزارم برم.ده سال از حقوقم کم کردن حالا ک میخوام استفاده کنم زورشون میاد بدن.از طرفی میگن بچه بیارید یکساله سایت وام فرزند آوری پره.پوشک توی یک هفته سه بار گرون شد.شوهرم رو یکماهه نمیبینم فقط در حدی ک بیاد یه چای بخوره بره.تا شش شب شرکت کار میکنه بعد میره اسنپ از ۱۲ شبم نگهبانی بازم کم میاریم.اجاره خونه پایین شهر شده هفت هشت تومن ب بالا

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز