2777
2789
عنوان

آلرژی که بیرون خونه قطع میشه

288 بازدید | 25 پست

خانمها برای کسی از شما یا اطرافیانتون پیش اومده که صبح از خواب بیدار بشید و آبریزش و عطسه داشته باشید . بعد به محض اینکه پاتون رو از خونه بیرون میذارید قطع بشه؟

برام مهمه. اگر تجربه دارید لطفا بهم بگید که دلیل چی بود و چیکار کردین.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بله من به گل و فنچ(جوجه)  حساسیت داشتم و اینکه توی خونه الوگی ۸۰ درصد بیشتره

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من به گل و فنچ(جوجه) حساسیت داشتم و اینکه توی خونه الوگی ۸۰ درصد بیشتره

یعنی تو خونه گل و فنچ بوده و واکنش داشتی؟ 

پسر من یک سال میشه هر روز صبح ابریزش و عطسه داره . اما گاهی خیلی زیاد میشه. شبها گاهی نمیتونه بخوابه. و نمیدونم دلیلش چیه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
یعنی تو خونه گل و فنچ بوده و واکنش داشتی؟ پسر من یک سال میشه هر روز صبح ابریزش و عطسه داره . اما گاه ...

دکتر ببر ممکنه الرژی عودش برای صبح باشه یا یچیزی تو خونتون باشه منم صبحا اینجوری میشدم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شاید تو خونه چیزی دارین که بهش الرزی دارین. عط خاص ادویه خاص. وسیله خاصی مثل فرش دستبافت یا چیزی که ...

نمیدونم. عطر رو که بیرون میرم به لباس بیرون میزنم. فرش ماشینی دارم که فرش شویی دادمش.اما تغییر نداشته. کل خونه موکت هست. 

دکتر ببر ممکنه الرژی عودش برای صبح باشه یا یچیزی تو خونتون باشه منم صبحا اینجوری میشدم

الان خوب شدی؟ ما فقط اکواریوم داریم. 

البته این سری یه اتاق رو تمیز کردم. دیوارها رو دستمال کشیدم حتی. پنجره ها رو درآوردم شستم. شامپو فرش زدم. رفت خوابید تو اتاق افتضاح شد. خیلی شدت ابریزشش زیاد شد

با اینکه کل اتاق رو تمیز کرده بودم و دو روز پنجره باز مونده بود. 

دکتر هم چیزی نمیگه فقط اسپری داد که اگر حمله پانیک بهش داد استفاده کنیم. 

حالا من برعکس تو خونه خوبم بیرون اذیتم

اکثرا بیرون خونه حساسیت دارن

شاید به موکت حساسیت داره 🤔

نمیدونم. موکت رو دست نزدم. اما چیزی که معلوم بود ازش رو شامپو فرش زدم

البته این رو هم دیشب بردمش خونه یکی از اقوام اونجا خوابیدیم همینطور بود

الان خوب شدی؟ ما فقط اکواریوم داریم. البته این سری یه اتاق رو تمیز کردم. دیوارها رو دستمال کشیدم حتی ...

ببین خونه تهویه میخواد همین شامپو فرش خودش مشکله