2777
2789
عنوان

آلرژی که بیرون خونه قطع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست

وا دقیقا منم همینطورم عجیبه 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما بچتون خوب شد؟

خیلی بهتره. بچه شما هم همین مشکل رو داره. البته ما یه دستگاه دماسنج خریدیم که تصادفا رطوبت سنج داشت. و تو تابستان هر وقت رطوبت هوا پایین میومد خوب بود. و مشکل اصلا نبود. برای همین دیگه هنوز هم کولر میزنیم و خدا ر شکر بهتره. به نطر ما بخاطر رطوبت خونست. طاهرا الرزی به مولد یا همون هیره است. که تو شمال متاسفانه زیاده. دنبال یه دستگاه تصفیه هوا هستیم. امیدوارم برای زمستون هم جواب بده. علائم بچه شما چیه؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
عزیزم کدوم شهری؟؟؟منطقه آب و هواییت رو بگو تا کمک کنم

ما تو شمال هستیم.دخودمون فکر می‌کنیم با رطوبت پایین بهتر هست. حالا دلیلش رو نمیدونم دقیقا

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
من پسرداییم یبار حساسیت گرفته بود بچس بعدا فهمیدیم از پتوش بوده

پتو ها روعوض کردم همه رو

خیلی بهتره. بچه شما هم همین مشکل رو داره. البته ما یه دستگاه دماسنج خریدیم که تصادفا رطوبت سنج داشت. ...

من بچم بهتره اما گه گاه سرفه هاش بر می گرده همون اسپری تنفسی رو براش میزنم بهتر میشه