2789
عنوان

دوباره دلم 💔

66 بازدید | 2 پست

گرفته خیلی گرفته دوباره پنجشنبه شد

یادم میاد مامانم همیشه میگفت من شده مترسکی باشم ولی برای تو باشم میدونی اون میدونست نبودش چیکارم میکنه اون کشیده بود میدونست 

نباید اینقدر زود می رفت منو با این کبود بزرگ تنها میذاشت هیچکس اندازه اون دیگه نیست که منو درک کنه یادمه چند سال پیش ولی ۸ سالم بود زدن زیر گریه اون موقع تازه معنی مرگ رو فهمیده بودم با بغض به مامان و بابام گفتم من از نبودن شما میترسم 💔راستش بچه بودم ولی یه حقیقت بود از دست داد پدر یا مادر میتونه ترسناک ترین واقعیت زندگی آدم باشه توی مدرسه بعضی از همکلاسیام میپرسن مامانت کجاست چرا نمیاد در جواب این سوال به تت‌ پتت میوفتم و میگم نمیدونم یا میخوام بحثو عوض کنم ۳ سال گذشته اما هنوز حال من که دیگه خیلیا نمیبین مثل روز اولیه که مادرمو از دست دادم منتها دیگه عادت کردم به این حال دیگه نشون نمیدم هر چقدرم خودمو عادی نشون بدم به فراموش کاری بزنم بازم این درد با هر نفس احساس میشه 😔من با چنگ و دندون تونستم به زندگی ادامه بدم راستش از پایه هفتم تا الان که نهمم دیگه ریاضیم خوب نشد چون تو فکر کن داغون باشی از اونورم تجدید پشت تجدید اونم رو مخت من  آیندمم عوض کرد این اتفاق حالم بده و شاید میتونه این باشه که من فقط مادرمو از دست ندادم اون واقعی ترین رفیقم بود من بعد اون ساعتها تنهام پدر هم که سر کار و خستس من ساعتها تنهام و با گوشی دیگه رفیقی ندارم یعنی دارم اما هیچکدوم مثل اون نمیشن من رفیقمو، مادرمو ، دلسوزترینمو، از دست دادم خوب معلومه چرا خوب نمیشم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچسب به درست به زور درس بخون تا ذهنت ازاد بشه دمنوش های ارامبخش مثل اسطوخودوس،بهارنارنج ،گل گاو زبون بخور شربت گلاب بخور

اگه دوست داری برو تو یه مسجد یا خیریه فعالیت کن که اینقدر تنها نباشی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بچسب به درست به زور درس بخون تا ذهنت ازاد بشه دمنوش های ارامبخش مثل اسطوخودوس،بهارنارنج ،گل گاو زبون ...

تنها نیستم دوست و رفیق دارم 

این تنهایی درونیه که خوب نمیشه خوب اینا آرامش‌ بخشن واسه کسی که استرس داره یه مثال خوب بهت بزنم تا درست بفهمی یه ساختمون وقتی زلزله میاد بنای طبقه اول که خراب شه کل ساختمون میریزه و بعد مدتی همچی آروم میشه و شاید دوباره ساختمون ساخته بشه اما وقتی اون ساختمون خراب شد و داغون شد اون تیکه های وجود ساختمون دوباره نمی تونن تبدیل به یه  ساختمون بشن و باید از مصالح جدید استفاده و اینا گذشته ساختمون رو عوض نمیکنن چون خیلیا اون ساختمون رو به عنوان همون ساختمونه ویران شده می‌شناسن چون اصلن ساختمون میران شده 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.