2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیشتر از این بابت حرص میخورم ک....بعضیا چیزهایی رو میزارن فروش که اگه مفتی به کسی بدی ازش استفاده ...

وای آرههههه

بعد میخوان سود هم بکنن .از قیمت خریدشون بیشتر میزارن لعنتیای اقتصاددان

با افتخار ❤️🤍💚 تاجی و آریایی.

من یه مدته تنور گازی تبلیغ میکنم کسی چیری نگفته تا الان شوهرم هم موتور گداشته فقط خانما زنگ میزنن 😐 ...

اصلا دیوار پر از آدم مریض من هر چی گذاشتم یکی یه چیزی گفت فکر کن ساعت مچی چیه که بخوان مزاحمت ایجاد کنن فرقی هم نداره زن باشه مرد باشه

دیگه فهمیدم هر وقت آگهی می‌زارم کلی تهدید میکنم مزاحمت ها رو کسی چیزی نمیگه 😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

به دو دلیل از سایت دیوار متنفرم 

اول اینکه طرف میاد لباس کهنه داغون رو که ما تو سطل آشغال میندازیم رو میگذاره به قیمت نو و 

دوم این مریض های جنسی کثافت . نر های الت بیقرار 🤮🤮🤮

من هنوز ندیدم کسی از دیوار لباس یا کیفو کفش بگیره

اخه خیلی وقته میخوام بفروشمشون توی سایت کمدا گذاشته بودم فروش نمی‌رفت گفتم شاید دیوار فروش بره کلا لباسه رو یه بار پوشیده بودم

شما یه سایت مجازی تو ایران ب من نشون بدین ک این ملت نکرده باشنش مکان ب دیوار پیزوری هم رحم نمیکنن بابا لامصبا دیوار دیگه جای این کاسبیای کثیفتون نیست خاک بر سرشون 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ماکه چیزخاصی ندیدیمچندین ساله دیواردارم

شما با مدیر دیوار فامیل هستین لابد والا دیوار شده کثافت خونه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من بیشتر از این بابت حرص میخورم ک....بعضیا چیزهایی رو میزارن فروش که اگه مفتی به کسی بدی ازش استفاده ...

دیدی خدایی طرف یه قابلمه گذاشته بود قابلمه رو جلو سگ و گربه می‌داشتی پیف پیف میکرد نکرده بود تمیز کنه بعد عکس بگیره 

یا طرف لباس می‌زاره معلومه مثل چی ازش کار کشیده نخ نما شده میگه نو 😐الان دیوارمو حذف کردم واقعا راحت شدم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍