2777
2789

حالا لباس مجلسی که خوبه من ساعت گذاشتم پر آدم کثافت پیام دادم حذفش کردم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیشتر از این بابت حرص میخورم ک....بعضیا چیزهایی رو میزارن فروش که اگه مفتی به کسی بدی ازش استفاده نمیکنه چه برسه کسی بخره...بخدا خیلی حرصی میشم...

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
نمیدونم خوش به حالتون

ول کن هر چی بگیم می‌خوان بگن ما خوبیم شما مشکل دارید 🤦🏻‍♀️دیوار که همه فهمیدن چجوریه 

حالا حتما یخچال گذاشتن کسی چیزی نگفته😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

والا منم یه مانتو شلوار گذاشتم

دهنمو سرویس کردن🤦🏻‍♀️

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

زناهم مرض دارن من با اسم اقا رفتم دیوار بعد یه  صندل خکشم اومد صفر بود مغازه دار بودن رفتم پرسیدم  قیمتش چقدره زنه گفت ساعتی ۵۰۰ وقتی اینجوری میکنن مرداهم همه رو به یه چشم میبینن