غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه فقط گفت ضخامت رحمت خوبه ولی گفتم خارج از رحمیه گفت نه
جای معتبر رفتی ممکنه اگه دستگاه خیلی قدیمی بوده از دستگاه باشه کاش جای دیگه هم میرفتی سونو شکمی انجام میدادی
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
دیشب رفتم سونو شکمی انجام دادم گفت ساک بارداری بدون زرده و جنین و بدون واکنش در پنج هفته دیده شد
بنظرم صبر کن بعد هفته هشتم برو من پنج هفته و سه روز رفتم گفتن قلب نداره ضربان ندارم کلی منو ترسوندن به همسرم نگفتم اومدن بیرون گفتم میگه زوده برو سه هفته دیگه بیا هشت هفته رفتم گفت همه چیز نرماله ضربان هم داره قلبش تشکیل شده به خودت استرس نده