2777
2789

برو سونو رو به دکتر نشون بده اونجا چیزی نگفتن بهت

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داخل لوله ها هم چیزی نبود؟

چند هفته ای؟

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
نه فقط گفت ضخامت رحمت خوبه ولی گفتم خارج از رحمیه گفت نه

جای معتبر رفتی ممکنه اگه دستگاه خیلی قدیمی بوده از دستگاه باشه کاش جای دیگه هم می‌رفتی سونو شکمی انجام میدادی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

واژینال ک کرد هیچی ندید تو واژینال معلوم میشه همه چی؟؟؟؟؟

اره

یه بار دیگه ازمایش و سونوتو تکرارکن

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
جای معتبر رفتی ممکنه اگه دستگاه خیلی قدیمی بوده از دستگاه باشه کاش جای دیگه هم می‌رفتی سونو شکمی انج ...

دیشب رفتم سونو شکمی انجام دادم گفت ساک بارداری بدون زرده و جنین و بدون واکنش در پنج هفته دیده شد

دیشب رفتم سونو شکمی انجام دادم گفت ساک بارداری بدون زرده و جنین و بدون واکنش در پنج هفته دیده شد

بنظرم صبر کن بعد هفته هشتم برو من پنج هفته و سه روز رفتم گفتن قلب نداره ضربان ندارم کلی منو ترسوندن به همسرم نگفتم اومدن بیرون گفتم میگه زوده برو سه هفته دیگه بیا هشت هفته رفتم گفت همه چیز نرماله ضربان هم داره قلبش تشکیل شده به خودت استرس نده 

بنظرم صبر کن بعد هفته هشتم برو من پنج هفته و سه روز رفتم گفتن قلب نداره ضربان ندارم کلی منو ترسوندن ...

با اینکه دکتر بهم گفت فک نکنم خارج از رحمی باشه بازم میترسم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟