2789
عنوان

دیت اول

972 بازدید | 81 پست

سلام بچه ها خوبین اولین بارمه میخام ببینمش از هم دوریم قراره ی روز کاملو باهم باشیم 

بنظرتون باهاش کافه رفتم یا رستوران یا فست فودی یا جاهای دیگ چی سفارش بدم و چطور باشم چون من تا حالا نرفتم این جاهارو لطفا کمک کنین... لباسمو لطفا بگین هم وقتی بیرونم چطور باشه هم شب وقتی ویلا هستیم باهم لطفا کامل بگین واسم🥲♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با احترام بهت بر نخوره ولی کسی که با یه پسر میره ویلا شب تجربه ش خیلیه که بیاد بپرسه دیت اول چیکار ک ...

چون همشهری نیست و کلا اون روز میاد برا اینکه باهم باشیم اینو انتخاب کردیم نمیتونه ک ۱۴ ساعت راهو بیاد دوباره همونو برگرده اصلا نمیشه دیدش اینطور  و اگ میدونستم هیچ وقت سوال نمیکردم گلم

چون همشهری نیست و کلا اون روز میاد برا اینکه باهم باشیم اینو انتخاب کردیم نمیتونه ک ۱۴ ساعت راهو بیا ...

به نظرم اعتماد نکن دختر برو بگرد خوش بگذرون ولی شب نرو ویلا بازم هر چی خودت صلاح میدونی

۲ساله باهم در ارتباطیم میشناسم طرفمو کامل آخه

باشه مجازی بودی دیگه 

اگه تو ویلا خودش یا خودش با چند نفر ریختن سرت چی 

اگه دوساله باهاته چرا نیومده جلو خواستگاریت 

آخه دوسال پای وی موندی وقتی ندیدیش 

شاید همه چی دروغ گفته باشه 

از کجا مطمعنی با کس دیگه نیست 

از ما گفتن بود تو مکان عمومی قراربذارببینش بگو اگر میخواد بیاد رسمی کنه به هیچ وجه باهاش جایی نرو 

چیزی ک نمیدونی نیا اینجا بگو🙂

خونوادت چی 

نمیگن شبو چرا نیومدی خونه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃