2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 81 پست
به نظرم اعتماد نکن دختر برو بگرد خوش بگذرون ولی شب نرو ویلا بازم هر چی خودت صلاح میدونی

خب اینکه بخام ببینمش چی بپوشم اینکه جاهایی ک میریم چی سفارش بدم و چطور باشم؟ خودم باشم سنگین باشم راحت باشم نمیدونم چطور رفتار کنم اصلا چند باری میخاس بیاد همش از استرس کنسل میکردم نیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شب باهاش نرو ویلا به شدت خطرناکه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

باشه مجازی بودی دیگه اگه تو ویلا خودش یا خودش با چند نفر ریختن سرت چی اگه دوساله باهاته چرا نیومده ج ...

کاملا درسته حرفتون و خب خانواده ی اون در جریان رابطمون هستن منتها برا خواستگاری و اینا سنمون کمه و اینکه اونم از من سنش کمتره 

از این شدیدترش هم دیدیم اخر نیاوردن. مراقب خودت خیلی باش. واقعا میگم گرگ زیاده. و اینکه چیز گران یا عجیبی سفارش نده بنظرم خوب نیس. و ابنکه شب رو ویلا بری با خانوادت چطور هماهنگ میشی. حتما یه نفرو در جریان مکان و اینچیزات قرار بده

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

وضع مالیش چطوره فسفود سفارش میدی خب یه پیتزا یا سوخاری سفارش بده 

برنجی هم جوجه کباب یا وزیری 😂قلیونی خو هستین خب سفارش بده

لباس هم یه مانتو کوتاه بلندیش دست خودت 

همه رو تک رنگ بر ندار(شال و کیف ست شلوار و مانتو مشکی)

هودی میپوشی حتما شالت بافت بردار شلوار هم گشاد یا مام یا هرچی

متاهل و متعهد🤍a جانم برای تو....🤍.....ایرانم🖤فرزند ایران و جان فدای میهن!!

ببین دختر از کجا میدونی کیا تواون ویلا هستن؟؟ اگه یه اتفاقی بیوفته دیگه هیچوقت نمیتونی درستش کنی از ما گفتن بود فقط چمد روز دیگه نیای سایت تاپیک بزنی بدبخت شدم چی کار کنما

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹