2777
2789
اره گلم.ببین من دوست دارم یه دست سلطنتی و یه دست دیگش موندم.بین راحتی های پفکی طور و فرانسوی

ما تو حالمون ی دست مبل سلطنتی چیدیم با میز ناهار خوری هشت نفره ی خودش کنسولم گذاشتیم البته تو راهروی خونه بنظرم شما حالتونو دو بخش کنین ی بخش مخصوص مهمون و سلطنتی باشه ی بخش مینیمال و تی وی روم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه بزرگه نمیشه یه دست مبل گذاشت گلم

سالن خونه ات چند متره ؟

منم الان خونم صد متره سالن چهل متر هست 

یک دست مبل بیم راحتی و کیوت از این کارهای جدید چوب و پارچه خریدم با یک نهارخوری ده نفره 

جلو قسمت تلویزیون میخواستم یک ال لم دار بگیرم که دیگه جا نشد یعنی سفارش ساخت ال رو هم دادم بعد کنسل کردم دیدم اصلا تو خونه جای راه رفتن هم به زور پیدا میشه

مبل کرم یا سرمه ای با فرش لاکی 

آرزوی منه 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

سالن خونه ات چند متره ؟منم الان خونم صد متره سالن چهل متر هست یک دست مبل بیم راحتی و کیوت از این کار ...

خونم صدمتره ولی پذیرایی بزرگ داره وبا دودست مبل و ناهارخوری بازم چندمتری خالیه و سنگه واسه بچه ها خوب نیست فرش میخوام فرشم کنم 

عزیزم پذیرایی بزرگه.خونه روندیدین که . اگه ببینین میگین این اصلا ۱۰۰ متر نیست

خب عزیزم کلا دودست مبل برای ی پذیرایی ۷۰ ۸۰متریه الان سالن من ۵۰متره یه دست جمع جور چیدم 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚