2777
2789
اره گلم.ببین من دوست دارم یه دست سلطنتی و یه دست دیگش موندم.بین راحتی های پفکی طور و فرانسوی

ما تو حالمون ی دست مبل سلطنتی چیدیم با میز ناهار خوری هشت نفره ی خودش کنسولم گذاشتیم البته تو راهروی خونه بنظرم شما حالتونو دو بخش کنین ی بخش مخصوص مهمون و سلطنتی باشه ی بخش مینیمال و تی وی روم باشه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه بزرگه نمیشه یه دست مبل گذاشت گلم

سالن خونه ات چند متره ؟

منم الان خونم صد متره سالن چهل متر هست 

یک دست مبل بیم راحتی و کیوت از این کارهای جدید چوب و پارچه خریدم با یک نهارخوری ده نفره 

جلو قسمت تلویزیون میخواستم یک ال لم دار بگیرم که دیگه جا نشد یعنی سفارش ساخت ال رو هم دادم بعد کنسل کردم دیدم اصلا تو خونه جای راه رفتن هم به زور پیدا میشه

مبل کرم یا سرمه ای با فرش لاکی 

آرزوی منه 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید
سالن خونه ات چند متره ؟منم الان خونم صد متره سالن چهل متر هست یک دست مبل بیم راحتی و کیوت از این کار ...

خونم صدمتره ولی پذیرایی بزرگ داره وبا دودست مبل و ناهارخوری بازم چندمتری خالیه و سنگه واسه بچه ها خوب نیست فرش میخوام فرشم کنم 

عزیزم پذیرایی بزرگه.خونه روندیدین که . اگه ببینین میگین این اصلا ۱۰۰ متر نیست

خب عزیزم کلا دودست مبل برای ی پذیرایی ۷۰ ۸۰متریه الان سالن من ۵۰متره یه دست جمع جور چیدم 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚