2777
2789

این خوبه تازه خیلی از دوستان میشینن لاس میزنن !

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اون ۳۰ نفر کاملا متوجه هستند که پارک عمومی هستش و حضور آقایون هم هیچ مشکلی نداره پس مراقب حرف زدنشون ...

حرفاتون تناقض داره جناب😂

شماهم پاشو برو سایت مردونه مثل همون پارک بانوان

خودتونو چرا میزنید ب کوچه ی علی چپ؟منظورم سوالای خانومانس ن یسری سوالا ک توش نظر مردارو میخوانتو بحث ...

خوب تو قوانین هم ذکر شده آقایون نباید وارد اون تاپیک ها بشن 

مگه من منکر این هستم بعضی ها شخصیت درستی ندارند و هدف درستی ندارن 

خیلی راحت گزارش بزنید تعلیق میشن ! 

ربطی به بقیه آقایون نداره

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

آقا یا خانوم فرقی نداره تا الانم هیچ مزاحمتی از اقایون برام نشده وقتی من درخواست دوستی قبول نکنم ینی نمیخام دوست شم وقتی قبول میکنید ینی مایلم ب دوستی و هرحرفی هم میگن طبیعیه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

باشه بابا ، من کاری ندارم باشن یا نه اصلا ، حداقل اگه یه سر سوزن غیرت و مردانگی ذخیره دارن به زنهای ...

من دوسال پیش با ی کاربری خیلی فعال بودم

اون عمو مردک هایی ک درخ دوستی میدادن رو گزارش میزدم و اسکرین میزاشتم ک نی نی یار تعلیق کنه بعد ی مشت پیک می اسکل میگفتن نیاز ب تاپیک نی رد کن😂😂😂 اینا بدتر مردای سایتن

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

وجود اقایون اینجا خانومارو معذب میکنه.چ با شخصیت چ بی شخصیت

عزیزم خب متنی که شما داری توی فضای مجازی مینویسی هر آقایی که سرچ کنه ممکنه بهش برسه. حتی اگر عضو سایت نباشه! 

باید توی نوشتن هاتون دقت کنید که اینترنت یه مکان عمومی هست که هم آقایون و هم خانم ها و هم کودکان بهش دسترسی دارن

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

ت از تاپیک من برو بیرون نظر نده پیکمی خانوم

واقعا براتون متاسفم که نمیدونید اینجا مجازیه و به راحتی همه میبینن 

یسری چیزها واقعا زشته اینجا بیان بشه حتی جلوی همجنس 

پس کمی فکر کنید بعد به خودتون اجازه توهین بدین 

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود
قوانین؟ نی نی سایت شعارش اینه سایت بارداری و بچه داری از همون سالهایی که من بودم خانمها بودن تا امثا ...

بله فراینده تولید بچه هم تنهایی به عهده خانوم هست 

و آقایون هیچ نقشی برای تولید بچه ندارن 

و این سایت هم اشتباه می‌کنه مجله هایی برای آقایون قرار میده 

تا یه جایی میشه توضیح داد

کسی که بخواد متوجه بشه رو میشه فهموند نه کسی که نخواد بفهمه

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

بحث گرفتن به خودم نیست یه دیدگاه اشتباه رو بعضی از کاربران دارن فکر میکنند سایت برای خانوم ها هستش ! ...

هی میگه قانون قانون😐

خوب شد این قانون هست دهنتو وا گذاشتع چیزی واسه گفتن داشته باشی.نگران نباش اگه رنا فقط اجازه ی ورود داشتن هم یسری مردای هول خوشونو خانوم جا میزدن تشریف میاوردن

یبار دیگه هم میگم سایت مشکل نداره ما زنا مشکل داریم