2777
2789
خوب تو قوانین هم ذکر شده آقایون نباید وارد اون تاپیک ها بشن مگه من منکر این هستم بعضی ها شخصیت درستی ...

خفه بابا 

حالا برای ما ادم شدن.

حتما اومدی اینجا فرایند زایمان رو یاد بگیری چون به کارت مباد؟ 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

باریکلا به شخصیت دوستانی که به خودشون اجازه میدن و توهین میکنند ! وجود آقایون از نظر سایت هیچ اشکالی ...

اینجا از اول مال دخترا بود اونا اشتبا کردن اومدن

شاید موضوع دخترونه داشته باشیم رومون نشه جلو اونا بگیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه میگید چرا باید اقا تو سایت باشه بعد تاپیکاشونو پربازدید میکنید

یه تاپیک معمولی که اگه یه خانم میزد شاید یه نفر هم کامنت نمیذاشت چه برسه بخواد پربازدیدم بشه. 

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

برادر اشتباه میکنی😂چون دثیثا این جمله که الویت خانم ها هستنتو قوانین گفته شده و همینطور ددی سایت گف ...

ددی سایت از رو اسمش مشخصه داستانش چیه ! 

یه سایت باید بگیم بزنن مامی سایت 😂

نی نی سایت کجا گفته اولیت با خانوم هاست؟

اونوقت اولویت‌ تو چه موردی اصلا؟

اتفاق خاصی رو کسی رقم می‌زنه که اول به خانوما برسه؟ 

قوانین شفاف هستش 

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

بله فراینده تولید بچه هم تنهایی به عهده خانوم هست و آقایون هیچ نقشی برای تولید بچه ندارن و این سایت ...

اقای محترم 

انقد تولید تولید نکن 

اره دقیقا نفهم ها رو نمیشه فهموند

باشه بابا ، من کاری ندارم باشن یا نه اصلا ، حداقل اگه یه سر سوزن غیرت و مردانگی ذخیره دارن به زنهای ...

اصلا حق درخواست دوستی دادن رو ندارن!

خانوم ها هم حق قبول کردن درخواست دوستی آقایون رو ندارن! 

اینم تو قوانین ذکر شده ! 

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

بله فراینده تولید بچه هم تنهایی به عهده خانوم هست و آقایون هیچ نقشی برای تولید بچه ندارن و این سایت ...

جمع کن فقط خودتو از سایت

برای بار آخر میگم 

و خجالت بکش تمام 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وجودمون رو شما تعیین نمیکنید سایت مدیریتی داره که موقع ورود به من گفته مراقب فعالیتت باش اینجا خانو ...

انقدی شخصیتت بالا نیس ک خودت درک کنی نباید تو این فضا باشی پس ادای با شخصیتارو درنیار ممنون

ددی سایت از رو اسمش مشخصه داستانش چیه ! یه سایت باید بگیم بزنن مامی سایت 😂نی نی سایت کجا گفته اولیت ...

قوانین چی؟. 

قوانین اینکه مردا از مراحل زایمان و خیانت و pms باخبر بشن؟ 

حرفاتون تناقض داره جناب😂شماهم پاشو برو سایت مردونه مثل همون پارک بانوان

ترجیح میدم تو مکان عمومی باشم ! 

این که شما اینجا چیکار میکنید به من ربطی نداره

یا من اینجا چیکار میکنم 

اصلا به شما ربطی نداره 

یاد بگیر هرجا میری به قوانین احترام بزارید 

تا بهتون احترام بزارن