2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به این فکر کنید مجازیه. کاری به موضوعات و چت هاش نداشته باشین. اینجا هم مثل هرسایت و برنامه دیگه است ...

شما هم به این فک کن موضوعات زنانه بهت مربوط نیست که زبونتم درازه بچه جون

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

خفه بابا حالا برای ما ادم شدن.حتما اومدی اینجا فرایند زایمان رو یاد بگیری چون به کارت مباد؟

🙂به امید روزای روشن با افکاری روشن 

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

بعضیا دارن به جایِ همه مردایِ سایت تلاش میکنن😏

اما حقیقت عوض نمیشه تو این سایت همیشه از سمت آقایون

به خانوما آسیب رسیده ...

همین درخواست دوستی هایی که میدن باعث میشه حس امنیت از کاربرا گرفته بشه چیز کمی نیست

کاش میشد اسکرین شات لیست درخواست های دوستی رو اینجا بذارم تا آبرو خیلیا بره ...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خجالت بکش فقط همین

امیدوارم یک روزی یاد بگیری به قوانین محیطی که واردش میشی احترام بزارید موفق باشید 

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

حرفم رو درباره با شخصیت بودن جنابعالی پس میگیرم

ممنونم 

زمانی که انسان حق میگه 

و حق تتلخ باشه و طرف نخواد قبول کنه میشه آدم بد! 

مشکلی نیست 

اگه موضوع زنانه ای دیدی من توش بودم جار بزن

نبایدم باشی غلط میکنی باشی 

تورو چه به این چیزا 

حال بهم زن 

گمشو 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️