2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولویتی در کار نیست ! اگر بود تو قوانین ذکر میشد همون اندازه که برای خانوم ها مجله هست تو سایت همون ...

برادر اشتباه میکنی😂

چون دثیثا این جمله که الویت خانم ها هستن

تو قوانین گفته شده 

و همینطور ددی سایت 

گفته که  الویت اقایونن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

پس چرا من متوجه ورود آقایون نمیشم🙄🙄

منم یسره ب همه هی میگم‌ممنون عزیزم‌ممنون گلم بعدا امضا میببینم یا کاربریش میفهمم اقا بوده😐😖الان یکم مذاعات میکنم

لطفاااا اگه تجربه نوشتن مقاله دارین بهم پیام بدین خیلی به کمک ینفر که تجربه داره نیاز دارم😔پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

قوانین؟ نی نی سایت شعارش اینه سایت بارداری و بچه داری از همون سالهایی که من بودم خانمها بودن تا امثا ...

بیگ لایک

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

خاله زنک نیستن هولن

خاله زنک چیه اینا عمو مردکن😂😂

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

مخاطبم‌شما‌نیستید ولی تو‌تاپیکهایی که مشخصه برای مخاطبین خانم زده شده دبگ‌نظر دادن نداره طرف برا بار ...

بله تو همین نظرات قبلی هم گفتم که تو قوانین ذکر شده آقایون حق ندارن تو تاپیک های خصوصی و .... که بهشون ربطی نداره وارد بشن! 

باید مراعات کنند 

تو هر جامعه ای افرادی بی شخصیت و بیشعور هست! 

نظر که دادن گزارش بزنید سریع تعلیق میشن درخواست دوستی هم که یا توجه نکنید 

یا گزارش بدید تعلیق میشه 

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

حتما باید یکی براتون تاسیس کنه؟ خیلی راحت میتونید تو پلتفرم های مختلف مثل تلگرام و ..گروه بزنید و قف ...

باشه بابا ، 

من کاری ندارم باشن یا نه اصلا ، 

حداقل اگه یه سر سوزن غیرت و مردانگی ذخیره دارن به زنهای متاهل درخواست دوستی ندن ، یا با بچه ها دوست نشن 

سایت بارداری نیست ! از اسمش مشخصه نی نی!فرایند بچه دار شدن رو فکر کنم سنتون برسه بدونید چه شکلی هست ...

خجالت بکش فقط همین 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اونا هم علت دارن فکر میکنن از این جماعت به ظاهر مرد نی نی سایتی براشون همسر مناسب پیدا میشه !!!!

خوب این ذهنیت شما اشتباهه که هر کس موافق حضور آقایون هست یعنی دنبال شوهر اونم اینجاست ! 

اینکا سایت همسریابی نیست

تبادل نظر و بالا بردن سطح آگاهی و  استفاده از تجربه ها هستش 

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@