2777
2789
شما وارد نمیشی مردای دیگه وارد میشن.توجیه نکنید ما داریم میگیم وجودتون مزاحمته چ برسه درخواست دوستی

وجودمون رو شما تعیین نمیکنید سایت مدیریتی داره  که موقع ورود به من گفته مراقب فعالیتت باش اینجا خانوما هم هستند 

ب شما گفته اینجا آقایون هستند مراقب باش! 

شما حق ندارید از آقایون خورده بگیرید 

برید به مدیریت اعتراض کنید که ورود آقایون رو ممنوع کنند

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتونو چرا میزنید ب کوچه ی علی چپ؟منظورم سوالای خانومانس ن یسری سوالا ک توش نظر مردارو میخوانتو بحث ...

تازه من ی تاپیک دیدم خانومه سوال درمورد رابطه پرسیده بود ی مردی هم کامنت گذاشته بود😏

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

خب باشه بیا مارو بگیر بزن😂درسته هر دوتا جنس میتونن باشن اما از اول سایت برای خانما تاسیس شده الویت ...

اولویتی در کار نیست ! 

اگر بود تو قوانین ذکر میشد 

همون اندازه که برای خانوم ها مجله هست تو سایت 

همون اندازه هم برای آقایون هستش 

هدف سایت چیز دیگه ای هستش 

نه تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و .. تو تبادل نظر 

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

اولویتی در کار نیست ! اگر بود تو قوانین ذکر میشد همون اندازه که برای خانوم ها مجله هست تو سایت همون ...

آفرین جوان

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

پارک مجازی بانوان کجاس ؟؟؟ که فقط خانما باشن ؟؟؟

حتما باید یکی براتون تاسیس کنه؟ 

خیلی راحت میتونید تو پلتفرم های مختلف مثل تلگرام و ..

گروه بزنید و قفلش کنید 

هر کس خواست واردش بسه قبلش تایید جنسیت بشه 

که خیالتون راحت باشه هیچ آقایی واردش نمیتونه بشه ! 

همینجا میتونید کاربر بهش اضافه کنید 

من کسی رو توجیح نمیکنم ! صرفا قوانین سایت رو گفتم میتونین برید مطالعه کنید !

قوانین؟ 

نی نی سایت شعارش اینه سایت بارداری و بچه داری 

از همون سالهایی که من بودم خانمها بودن تا امثال شما پیداشون شد من اگر خودم جایی به حضورم اینقدر اعتراض میشد و شخصیت مناسب داشتم نمی‌رفتم نه بیام سعی کنم توجیه کنم و شروع کنم شعار دادن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️