2777
2789
شما فکرکن رفتی پارک ۳۰ نفر دختر نشستن دارن حرفای دخترونه میزنن شما سختت نیست گوش بدی؟بلند نمیشی بری ...

اون ۳۰ نفر کاملا متوجه هستند که پارک عمومی هستش و حضور آقایون هم هیچ مشکلی نداره پس مراقب حرف زدنشون باید باشند 

میخوان آقا نباشه 

تو تمام شهر ها پارک بانوان هستش که آقایون اجازه ورود بهش رو ندارن !

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

بله درسته منم تقریبا ده سالی هست از زمان بچه ی اولم سایت رو دنبال میکنماما جدیدا فضاش خیلی مسموم شده

افتضاحه متاسفانه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میگم کاش حداقل ی سودی داشته باشه یکم سختی و‌تجربه خانمارو‌میبینن درکشون‌بره بالا😂😂😂😂کاش شوهرم ...

اگه برعکس بشه چی ؟ بفهمن چیجوری میتونن خانوماشون رو با ننه وخواهر وفک وفامیلشون بسوزونن.مثلا مرض داشته باشن

سایت بارداری نیست ! از اسمش مشخصه نی نی!فرایند بچه دار شدن رو فکر کنم سنتون برسه بدونید چه شکلی هست ...

خب باشه بیا مارو بگیر  بزن😂درسته هر دوتا جنس میتونن باشن 

اما از اول سایت برای خانما تاسیس شده 

الویت خانم ها هستن 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

سایت بارداری نیست ! از اسمش مشخصه نی نی!فرایند بچه دار شدن رو فکر کنم سنتون برسه بدونید چه شکلی هست ...

مخاطبم‌شما‌نیستید ولی تو‌تاپیکهایی که مشخصه برای مخاطبین خانم زده شده دبگ‌نظر دادن نداره طرف برا بارداری تاپیک زده یا مسائل شخصی تر اقا نظر میده درخواست دوستی هاشون‌برا چیه پس قطعا بعضی ها برا بالارفتن اطلاعاتشون نمیان‌سایت

لطفاااا اگه تجربه نوشتن مقاله دارین بهم پیام بدین خیلی به کمک ینفر که تجربه داره نیاز دارم😔پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

شما واقعا هدفت کمکه و باشخصیتی به خودتون نگیرین

بحث گرفتن به خودم نیست 

یه دیدگاه اشتباه رو بعضی از کاربران دارن فکر میکنند سایت برای خانوم ها هستش !

هیچ توجهی به قوانین سایت و مجله های سایت و هدف سایت که برای آقایون هم کلی مطالب گذاشته و .. نمی‌کنند 

که متوجه بشن آقایون هم میتونن باشن 

البته که در چهارچوب درست  نه این که وارد هر تاپیکی بشن و نظر بدن 

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

اگه برعکس بشه چی ؟ بفهمن چیجوری میتونن خانوماشون رو با ننه وخواهر وفک وفامیلشون بسوزونن.مثلا مرض داش ...

😂😂😂😂😭ب این فکر‌نکردم‌جنبه‌دمثبت دیدم😂

لطفاااا اگه تجربه نوشتن مقاله دارین بهم پیام بدین خیلی به کمک ینفر که تجربه داره نیاز دارم😔پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

تمام خانوم ها رو قاطی حرفتون نکنید ! خیلی ها اینکا از آقایون کمک میگیرن نظرات آقایون رو میپرسن خیلی ...

اونا هم علت دارن فکر میکنن از این جماعت به ظاهر مرد نی نی سایتی براشون همسر مناسب پیدا میشه !!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تمام خانوم ها رو قاطی حرفتون نکنید ! خیلی ها اینکا از آقایون کمک میگیرن نظرات آقایون رو میپرسن خیلی ...

خودتونو چرا میزنید ب کوچه ی علی چپ؟منظورم سوالای خانومانس ن یسری سوالا ک توش نظر مردارو میخوان

تو بحثای زنونه ما نظر شماهارو میخوایم چیکار اخه