2777
2789

پسرم ۶ سالشه چند وقتی بود که احساس میکردم مدفوعش بزرگه فک میکردم طبیعیه شاید یک سال یا بیشتره که دقیق یادم نیس  اینجوریه

گون خودش میرفت دستشویی من بافت مدفوعش رو نمیدیدم که خشک یا طبیعی  تا اینکه چند روز پیش صدام زد وگف مامان پی پی ام خونه. وقتی رفتم دستشویی اندازه دوسه قطر خون روی مدفوعش بود ومدفوعش بزرگ واولش گلوله گلوله بود 

بعد سه روز دوباره که دستشویی کرد اینبار هم خو ن اومد اما بیشتر از سری قبل 

صبح بردمش متخصص کودکان گف زخم شده رودش بهش پکاد انتی هموروئید. وپودر پیدرولاکس داد دوپیمانه از این قاشق ها که تو شربت ها میزارن دوتا صب ودوتا شب بدم همون شب یبار پی پی کرد که بازم خون اومد اما کمتر با پماد چرب کردم که دیدم مقعدش زخم شده فک کنم بهش میگن شقاق ..

روزه بعد پودر رو داخل ابمیوه ریختم  دادم حدود دوساعت بعد خیلی دلدرد شد داد میزد ومن بهش شربت دی سیکلومین دادم بعد یکساعت خوب شد الان ۳ روز میگذره پی پی نکرده نمیدونم از ترس نمیکنه یا یبوسته اخه دکتر گف ممکنه با این اسهال بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی طفل معصوم

کلا غذاشو تغییر بده

لواشک و کاکائو و بیسکوییت و کیک تعطیل

نون لواشم بهش نده برنج کته هم ندین.

موقع ابکش کردن برنج رو بیشتر از قبل بشورین

آب جوشیده رو بذارین خنک بشه اونو بدین بخوره

الو براش خیس کنین انجیر رو با ابجوش خیس کنین آب انجیر رو بدین بخوره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بالای مقعدش به سمت زیر الت تناسلیش به اندازه نصف بند انگشت انگار ورم کرده. ملین بهش روغن زیتون گلابی میدم فقط همینارو میخوره خاکشیر انجیر اینارو نمیخوره  خیلی بد غذاس 

خیلی نگرانم میترسم خدایی نکرده مشکل جدی داشته باشه

خودم باردارم از استرس دارم دیونه میشم 

روزه بعد پودر رو داخل ابمیوه ریختم دادم حدود دوساعت بعد خیلی دلدرد شد داد میزد ومن بهش شربت دی سیکل ...

ببرش یه دکتر دیگه خطرناکه.

غذا خورده اصلا؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
شبا انجیرخیس کن ۶،۷ تا صبح با ابش بده بخورههر روز روغن زیتون رو قاشق بده بهششکمشو با روغن ماساژ بدی ...

روغن زیتون نیدم غذاش کاملا با روغن زیتونه شکمشم ماساژ میدم  بیفایدس 

پرتقال خیلی خوبه تو غذاش روغن زیتون بریز

گل محمدی اسیاب  کن بریز تو ماست بهش بده

مایعات زیاد بهش بده

مقعدش  چرب کن حتما

انجیر هم خوبه خیس کن از شب قبل بهش بده یه مدت اینکارا  کن .خودمم همینطوری ام

الا بذکر الله تطمئن القلوب
روزه بعد پودر رو داخل ابمیوه ریختم دادم حدود دوساعت بعد خیلی دلدرد شد داد میزد ومن بهش شربت دی سیکل ...

دختر من یبوست داره چن سالع ادل اینکه پودر پیدرولاکس زیاد بده تا اسهال بشه بعدش کمش کن    بعد خوردن پیدرو لاکس طبیعیه که مذفوع سفت بیروان بیاد چون اونایی که موندن تو شکمش بیرون میان ولی بعدش اسهال میشه  بعد مقدار پیدرو لاکس پایین بیار من برای دختر پیدرو لاکس دست ساز میگیرم مزه البالو ترش میده گاهی وقتا تا ده تا قاشقم بهش میدم 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

ببرش یه دکتر دیگه خطرناکه.غذا خورده اصلا؟

اره غذاشو وقتی خودش میخوره کم میخوره چند روزه خودم میدم کامل میخوره. صبحانه دیروز خامه وشیره خورد بعدش  کیک وبعدش ابمیوه ناهار ابگوشت عصر سوپ شام هم دوتا تخم نیمرو 

روغن زیتون نیدم غذاش کاملا با روغن زیتونه شکمشم ماساژ میدم بیفایدس

بهش صبح ناشتا اب ولرمو یک قاشق عسل با ب یک لیمو ترش بده ده دقیقه بعد اب ولرم خالی هم ضرر نداره هم همون دوروز اول جوابه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

روغن زیتون نیدم غذاش کاملا با روغن زیتونه شکمشم ماساژ میدم بیفایدس

ببین یبوست با گل محکدی و انجیر و اینا درمان نمیشه من دخترم دوسال یبوست داره  همه امتحان کردم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

پرتقال خیلی خوبه تو غذاش روغن زیتون بریزگل محمدی اسیاب کن بریز تو ماست بهش بدهمایعات زیاد بهش بدهمق ...

انجیر خیس کردم از دیشب منتظرم بیداربشه به زور بهش بدم . پرتقال هم میدم