2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 63 پست
باید مثل خودشون باشی تا آروم بشی

نمیتونم خیلی بیشخصیت و بیشعور و بیفررهنگ و بی وجدانن

اصلا در توان من نیست چنین موجود چندشی باشم

شوهرمم هر چی میشه فورن کتکم میزنه زورم بهش نمیرسه. چجوری بزنمشون

اخلاقای گند شوهر من عین باباشه اصلا با هم مو نمیزنندست بزن داره. پرنسسه قهر میکنه میذاره میره. خسیسه ...

ببر مشاور خوب و 

باهاش صحبت کن 

و 

از اینستا روانشناسی خانواده نگاه کن 

بهت یاد میده چجوری با سیاست باهاش برخورد کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا دقیییقا منم مثل توئمبا این تفاوت که خونواده شوهر من از مذهب فقط چادر چاقچوم سر زن جماعت کردنو ...

واسه منم اینجوریه چادری وافراطی الکی کلی دروغ وحرام خواری ودزدی میکنن منم حلال نمیکنم ونکردم 

گاهی انسانم آرزوست
ببر مشاور خوب و باهاش صحبت کن و از اینستا روانشناسی خانواده نگاه کن بهت یاد میده چجوری با سیاست باها ...

اصلاااا قبول نمیکنه بیاد مشاوره میگه من هیچ مشکلی ندارم تمام مشکلا از توئه

خودم تنها مشاوره رفتم گفته طلاق بگیر افراد نارسیست درمان نمیشن و خیلی خطرناکن

عزیزم حتما برو تراپی و مطالعه کن

کلا سرهرچیزی یه برنامه جدیددارن وبهانه های الکی میگیرن کلی کتاب خوندم ومطالعه داشتم الان حال وروزم اینه اگه شخصیت ضعیفی داشتم پودرمیشدم باهاشون

گاهی انسانم آرزوست
واسه منم اینجوریه چادری وافراطی الکی کلی دروغ وحرام خواری ودزدی میکنن منم حلال نمیکنم ونکردم

دقیییقااااا خیلیم ادعاشون میشه
بی وجدان ترین و مفت خور ترین آدمایین که تا حالا دیدم

🥺 چیکار کردی تو توی این شرایط؟

هیچی هم ابروی پسرشون رو بردن با این بی عقلیشون هم اینکه جوری تو فامیلشون وانمود کردن که واقعا من بدم الانم کل فامیل شوهرم با ما کات هستن 

منو شوهرم و بچم تنهاییم 

فقط توی مراسمای عروسی و مرگ و میر دعوتمون میکنن 

ولی خب فامیلشون وقتی منو میبینن خیلی با محبت و با احترام برخورد میکنن 

هیچی هم ابروی پسرشون رو بردن با این بی عقلیشون هم اینکه جوری تو فامیلشون وانمود کردن که واقعا من بدم ...

واااای دقیقاااااااااا دقیقااااااا عین ما

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خدا لعنتشون کنه کدوم شهری ؟

الهی امیییین 

من سیستان بلوچستان جانم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …