یه مداح پیش خونمون هست بگم اسمشو میشناسید مخفف اسمش م. ج 28 ساله هست الان تازگیا یه زمین 3000 متری خریده چند میلیاردی . بنظرتون امام حسین از این آدما قبول میکنه که دکان باز کردن از اسم و رسمش و پول پارو میکنن...
من خودم کارای این مدلیو در مقابل پول نمیپسندم ولی در کل ما در جایگاهی نیسیم که بخوایم کسیو قضاوت کنیم شاید پولشو از یه راه دیگه به دست اورده
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
ببین ما بالای 20 سال اینا رو میشناسم قبل از مداحی فقیر و بدبخت بودن الان چند سالی که مداح شده زندگیش ...
هیچی چی بگیم مزدشو در برابر ارائه خدمات گرفته بی حسابه دیگه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
میگم که بی حسابه کار اخروی در مقابلش پول دریافت نمیکنن معمولا
معلومه که میگیره میره میشینه اونجا یکم اه و ناله میکنه مردم ساده ماهم پول میریزن جلو پاش مداح نه اسمشو باید گذاشت بازیگر منکه همیشه لعنتشون میکنم این ادمارو خود امام حسین هم قبولشون نداره همش برای پول پارو کردن هست به اسم خدا و امام و پیامبر