2777
2789
عنوان

مداحان پولکی

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 27 پست
مداحیم شد شغل؟معلومه که میگیره میره میشینه اونجا یکم اه و ناله میکنه مردم ساده ماهم پول میریزن جلو پ ...

بخدا اگه پول بهشون ندن یک روز هم نمی خونن برای امام حسین . دروغ میگن که عاشق اهل بیت هستن.

بخدا اگه پول بهشون ندن یک روز هم نمی خونن برای امام حسین . دروغ میگن که عاشق اهل بیت هستن.

پس چی فکر کردی دقیقا همینه همش برای پول بنده ی پول هستن نه خدا و اهل بیت 

خدا کجای قرآن گفته آه و ناله و گریه زاریه نمایشی کنید برای امام حسین و ازین راه پول در بیارید گناهه اصلا بنظرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چی فکر کردی دقیقا همینه همش برای پول بنده ی پول هستن نه خدا و اهل بیت خدا کجای قرآن گفته آه و نال ...

یه آدم حقه باز میشناسم وقتی بهش فکر میکنم با اون دامنش! روضه بخونه پشمام میریزه🤧

ببین ما بالای 20 سال اینا رو میشناسم قبل از مداحی فقیر و بدبخت بودن الان چند سالی که مداح شده زندگیش ...

خب به برکت امام حسین هست 

چه ایرادی داره 

من شنیدم شغل دیگه ای غیر از مداحی نداره 

توی عراق مداحی می‌کنه به دلار دستمزد میگیره ،اشکالی هم نداره صدای خوبی هم داره

خب به برکت امام حسین هست چه ایرادی داره من شنیدم شغل دیگه ای غیر از مداحی نداره توی عراق مداحی می‌کن ...

خب مگه امام حسین بنگاه اقتصادی هست که ازش کسب درآمد میکنن . مثل باقی مردم برن دنبال یه کار آبرومند دیگه. بعدشم اینها اگه واقعا امام حسینی هستن بذار ففط یک دهه به نیت امام حسین رایگان بخونن یا یه مجلسی برن که پول کمی بدن . ولی هیچ وقت اینکار رو نمیکنن چون این جماعت برای رضای خدا و اهل بیت نمیخونن برای پر کردن جیب مبارک میخونن

ولی بنظرم قیمت تعیین نمیکنه عربا خودشون زیاد بهش میدن

امیدوارم قصدش خیر باشه 

آدم های خوبی هستن ؟ 

شاید امام حسین خودش از این طریق دستشون رو گرفته 

آخه خیلی مداح خوبیه ،متواضعه ،من با اینکه عربی بلد نیستم،ولی مدح هاش به دلم میشینه  

ولی اینطوری که گفتینا 

یکم زده شدم ازش