2821
2789
عنوان

ماجرای چس

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 50 پست

خطا از منه ک کنکور دارم ولی تو تاپیک چس ساعت 2 شب ول میگردم

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خطا از منه ک کنکور دارم ولی تو تاپیک چس ساعت 2 شب ول میگردم

این حکمتی دادد فرزندم 

شما اومدی ماجرای چس رو دیدی تابرای شما درس عبرتی باشد کودکان مردم را بخاطرچش نزنی

من کلاس اول تو شلوارم پی پی کردم تا زنگ آخر کسی نفهمید خیلی زرنگ بودم‌تا خونه همینجوری اومدم لباسم عوض کردم هبچیکی تا الان نفهمید🤣😅البته بماند

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

خیلی کتک ناحقی بوده سرپل سراط اون چسورو پرت کنید پایین😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

۷۵

من از تو بزرگترم ولی برا چس نمیزدن. مارو ب خاطر ترکی حرف زدن همیشه تو مدرسه میزدن. چس عادی بود میگفتن هرکی میخواد بره دبلیو

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ب یه بنده خدایی گفتم چرا گوز میزنی اینقد منم نمیتونم نخندم میگه اگه بچوسم سردرد میگیری بگوزم بخندی روح روانت شاد بشه😂

تا این حد راحت😅😅

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
من کلاس اول تو شلوارم پی پی کردم تا زنگ آخر کسی نفهمید خیلی زرنگ بودم‌تا خونه همینجوری اومدم لباسم ع ...

بو نداشت یعنی؟

میتونستی صاف صاف راه بری؟

نم پس نداد؟

چقد سوال تو ذهنم به وجود آوردی😂😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من کلاس اول تو شلوارم پی پی کردم تا زنگ آخر کسی نفهمید خیلی زرنگ بودم‌تا خونه همینجوری اومدم لباسم ع ...

منم‌شاشبدم  کل مدرسه فهمیدن 

وکل فامیلمون 

البته کلاس اول بودم‌

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز