2789
عنوان

ماجرای چس

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 50 پست
خیلی متعجبم اخه کی میتونه بچه رو بزنه اونم بخواطر ترکی حرف زدن شهر ترک نشین زبان مردمتون ترکیه خب

قبلا میزدن متولد ۷۱ ام زمان ما ی مدت خیلی اجبار بود ب زبان فارسی الان نیست شکر خدا

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همه سوالات ی جواب دارم سفت بود😂😅😁

یبوست به دادت رسیده پس😂😂😂

خدالعنتت نکنه چقد آسه آسه راه رفتی از پاچه ی شلوارت نیوفته پایین

فک کن معلم میگفت بیا پای تخته،بری بالا ویه توپ ازت بیوفته پایین😂😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یبوست به دادت رسیده پس😂😂😂خدالعنتت نکنه چقد آسه آسه راه رفتی از پاچه ی شلوارت نیوفته پایینفک کن مع ...

کلاس اول بودیم داشتن نوبتی پا تخته بازی میکردن اون چه بازی

اونکه یکی می‌ره بیرون جای بچه ها عوض میکنن بعد بیاد تو حدس بزن  اصلا من انتخاب نشدم شانسم داشتم جالب عین روز یادم با اینکه حدود 30 سال گذشته

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

کلاس اول بودیم داشتن نوبتی پا تخته بازی میکردن اون چه بازی اونکه یکی می‌ره بیرون جای بچه ها عوض میکن ...

کلا شانس باهات یار بوده اون روز

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎