2789
عنوان

ماجرای چس

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 50 پست

خطا از منه ک کنکور دارم ولی تو تاپیک چس ساعت 2 شب ول میگردم

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خطا از منه ک کنکور دارم ولی تو تاپیک چس ساعت 2 شب ول میگردم

این حکمتی دادد فرزندم 

شما اومدی ماجرای چس رو دیدی تابرای شما درس عبرتی باشد کودکان مردم را بخاطرچش نزنی

من کلاس اول تو شلوارم پی پی کردم تا زنگ آخر کسی نفهمید خیلی زرنگ بودم‌تا خونه همینجوری اومدم لباسم عوض کردم هبچیکی تا الان نفهمید🤣😅البته بماند

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

خیلی کتک ناحقی بوده سرپل سراط اون چسورو پرت کنید پایین😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

۷۵

من از تو بزرگترم ولی برا چس نمیزدن. مارو ب خاطر ترکی حرف زدن همیشه تو مدرسه میزدن. چس عادی بود میگفتن هرکی میخواد بره دبلیو

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ب یه بنده خدایی گفتم چرا گوز میزنی اینقد منم نمیتونم نخندم میگه اگه بچوسم سردرد میگیری بگوزم بخندی روح روانت شاد بشه😂

تا این حد راحت😅😅

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
من کلاس اول تو شلوارم پی پی کردم تا زنگ آخر کسی نفهمید خیلی زرنگ بودم‌تا خونه همینجوری اومدم لباسم ع ...

بو نداشت یعنی؟

میتونستی صاف صاف راه بری؟

نم پس نداد؟

چقد سوال تو ذهنم به وجود آوردی😂😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من کلاس اول تو شلوارم پی پی کردم تا زنگ آخر کسی نفهمید خیلی زرنگ بودم‌تا خونه همینجوری اومدم لباسم ع ...

منم‌شاشبدم  کل مدرسه فهمیدن 

وکل فامیلمون 

البته کلاس اول بودم‌