2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن 💚

53 بازدید | 7 پست

اینروزا از لحاظ روانی به فروپاشی رسیدم ،حالم انقدر بده که فقط خدا میدونه ،اینجوری نمیتونم ادامه بدم میدونم 😔چند روزه به خودکشی فکر میکنم ،آخه این وسواس لعنتی منو رسونده ته خط ...

از طرفی چقدر دلم میخواد زندگی کنم ،پنجره اتاقم رو باز کردم چند نفر داشتن عبور میکردن ،تو دلم گفتم ؛خوشبحالتون ،هر کی تاپیک منو میخونه بدون اگه سالمی ؛خوشبخترین آدم روی زمینی ،خوشبحالت که میتونی زندگی کنی،زندگی خیلی قشنگه ،همینکه شب سرت رو میزاری رو بالشت و راحت میخوابی خدارو هزار مرتبه شکر کن ،من همیشه در عذاب بودم ،روانپزشکم رفتم دارو هم میخورم ،ولی روح و تن سالم ی چیز دیگه اس،چقدر دلم میخواد سالم بودم به همه کمک میکردم ،با همه مهربون میبودم حیف ....آدما تا وقتی ی چیزی رو دارن قدر نمیدونن،قدر تک تک لحظات زندگیتون رو بدونید ،قدر خانواده پدر و مادر خواهر و برادر ،و تا میتونید با آدما مهربون باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسواس فکری داری یا عملی ؟ من دارم دچارش میشم

من از بچگی دارم ،هم عملی هم فکری 

تا میتونی جلوش رو بگیر ،نزار زندگیت مثل من تباه بشه 

اگه خودت بتونی رو خودت کار کنی خیلی خوبه 

من از بچگی دارم ،هم عملی هم فکری تا میتونی جلوش رو بگیر ،نزار زندگیت مثل من تباه بشه اگه خودت بتونی ...

به غیر از وسواس عملی و قرینه ، به شدت بدبین هستم به شدت نگرانی و دلهره از مرگ عزیزانم دارم فکر های بیخود میکنم میترسم ازدواج کنم طلاق بگیرم درصورتی که مجردم

به غیر از وسواس عملی و قرینه ، به شدت بدبین هستم به شدت نگرانی و دلهره از مرگ عزیزانم دارم فکر های ب ...

اصلا به فکرات اهمیت نده ،بزار بیاد و بره ،ولی خودت رو از اون فکرا جدا بدون ،به خودت بگو اینا همش ی فکره