2777
2789

سلام عزیزان 

من تازه واردم می خواستم از همتون یه سوالی بپرسم، من و مادرم شدیدا به پول نیاز داریم😖😖😖 و هیچ سرمایه ای هم نداریم تو این فکریم که داخل منزل واسه خودمون بیزینس بزنیم (نه اینکه مغازه وا کنیم تو خونه،میخوایم یه چیزی مثله فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم)حالا به نظر شما چه محصولی عرضه کنیم بهتره؟زیورالات،شیرینی و فیگر فود،تریکو بافی... فقط لطفا هر کی نظر داد حدود درآمدشم بگه🙏🙏 در ضمن ما مشهدیم  منتظر پیشنهادات شما هستیم✌💖💖

میگن پایان شب سیه سفید است امیدوارم همین طور باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای خونگی بپذیرد و تبلیغ هم بکنید خصوصا توی هتلها و مهمانسراهایی که فقط صبحانه میدن. قیمت مناسب و ...

غذای خانگی دیگ و کلی دنگ و فنگ میخواد متاسفانه که ما نداریم و دو نفرم بیشتر نیستیم ولی واسه وقتی که کارمون توسعه پیدا کنه خوبه

به این اشونیا که فکر میکنی نیس رقیب زیاده

درسته ولی هر کسی کار خودشو میکنن و مشتریه خودشو داره به بستگی داره به کیفیت محصول

سلام عزیزم...ببینین خودتون بیشتر تو هنر واردین یا آشپزی... بانمد هم خیلی کارا میشه کرد... منم سبزو ...

والا ما از عهده هر دوش بر میایم ولی الان برای من فقط درآمدش مهمه😖اوضاع اصلا خوب نیس دوست سبزواری من😢😢

سلام عزیزم...ببینین خودتون بیشتر تو هنر واردین یا آشپزی... بانمد هم خیلی کارا میشه کرد... منم سبزو ...

زهره جون شما خودتون با نمد کار میکنین؟