2777
2789

یک سال و دو سه ماه عقد کرده بودم و الان هم که 10 ماهه عروسی کردم. مادر شوهرم هر موقع میریم خونشون باید ی متلک به هر جور مونده به من بندازه الکی و منو دلخور کنه .سه شب پیش با همسرم جرو بحث خیلی بدی کردم سر خانوادش . مقصر جرو بحث من بودم چون همسرم بخاطر من زنگ زد مادرش کلی صحبت کرد که اگر زن منو ناراحت کنی انگار منو ناراحت کردی و اگر این دفعه به زنم متلک بنداری همونجا بلند میشم دعوا راه میندازم باهات و کلی از این حرفا .ولی من با همسرم دوباره فردا الکی دعوا گرفتم سر مامانش نمی‌دونم چم بود و خلاصه سه روز گذشته از این دعوا. اینم بگم کوچیک ترین بی احترامی بهم نکردیم .

ولی من احساس میکنم همسرم مثل قبل نیس باهام و این منو خیلی عذاب و رنج میده و هر لحظه خود خوری میکنم که چرا این کارو کردم .😔😔

بنظرتون زمان بگذره مثل قبل میشه باهام دوباره ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏 🥲 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین وقتیکه پشتت در اومد باید چیزی نمیگفتی چون فکر نکنه پرو شدی.الانم از دلش درار

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

حرفات برام عادی همه اوایل این مشکل و دارن  جواب مادرشوهرتو با احترام همون لحظه بده وقتی خونه اومدی دیگه به شوهرت هیچی نگو هیچ وقت ازش نخوا که بین تو. مادرش قرار بگیره

ازش معذرت خواهی کن با چاشنیه چاپلوسی.مثلا برو تو بغلش بشین بگو من دل یکیو شکستم الان خیلی عذاب وجدان دارم.بعد که گفت کی بگو دل همسرمو شکستم الان میخام ازش معذرت خواهی کنم.بنطر من جواب میده چون تست شدس.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

الان با خودش میگه نگاه من به خاطر کی دارم به مادرم میپرم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیزم بپذیر که اون ها خانوادش هستن و قرار نیست شوهرت تو رو بگیره اونارو ول کنه... هیچکس اندازه من غصه خانواده شوهر و نخورد شوهر من آدمیه که خانوادش همیشه بهش پشت کردن همیشه وقتی بهشون نیاز داشت نبودن همیشه منو کوچک می‌کنه حرف ناجور بهم می‌زنن جلو خودش اوایل فکر میکردم شوهرم طرف کنه اما دیدم نه فقط به ظاهر طرف منه و من بجز اعصاب خودمو خورد کردن کاری نمی‌کردم 

ول کردم پذیرفتم که اونا هم خون هم هستن و شوهرم اونارو ول نمیکنه 

اگر آرامش زندگیتو دوست داری سعی کن خودتو بی تفاوت نشون بدی

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

حرفات برام عادی همه اوایل این مشکل و دارن جواب مادرشوهرتو با احترام همون لحظه بده وقتی خونه اومدی د ...

دقیقااااا.کارش خیلی اشتباهه.الان بابای من همین وضعیتو داره همیشه بین زنش و خواهر مادرش قرار داره و همیشه هم باهاشون قهره چند وقتیه رابطش با خانوادش بهتر شده

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اره درست میشه اما هیچوقت سعی نکن بذاریش بین خودت و خانوادش و مجبورش کنی طرف یکی رو بگیره و یکی رو انتخاب کنه

همسرت کار اشتباهی نکرده مادرش اون کارو کرده اگه همین اتفاق برا شما بیوفته و جاتون عوض شه هم اون حق نداره شمارو با خانوادت درگیر کنه 

اون باید خودش یجوری با مادرش صحبت میکرد ک کارش درست نیس اما بینتون قرار نگیره 

حالا منم اینجور شده بود متلک و اذیت  و فلان و بهمان تازه عروس هم بودم بعد که به شوهرم‌ گله می کردم شوهرم پشتی مادرش در می اومد تازه منو می زد یعنی تا چند سال همین وضع بود دیگه گفتم ولش کن متلک ها رو بزنه اسم مادرشو پیشش نیوردم خوب رابطه امون آروم شد ولی به خدا تا الان که ۲۵ ساله همین جوری ادامه داره اذیت های این عجوزه  مگه ولم می کنه خدا به سر خودش و دختراش بیاره بازم خوبه شوهرت زودی پشتت در اومده چند باز اینجوری بهشون بگه دم شونو می ذارن رو کولشون 

[QUOTE=371118327]دقیقااااا.کارش خیلی اشتباهه.الان بابای من همین وضعیتو داره همیشه بین زنش و خواهر مادرش قرار داره و ه ...[/QUOTEببین نمیشه یه مادر خیلی زحمت میکشه با بچشو بزرگ کنه مرد باید جوری عادلانه بین همسر و مادرش رفتار کنه که نه دل زنش بشکنه نه مادرش