2777
2789
عنوان

دوست پسرم یا خاستگارم کدومش

204 بازدید | 17 پست

دوست پسرم ک چهار ساله باهاشم خیلی همو دوسداریم ولی جدیدا که رفته به شهر دیگه برای کار حتی زنگمم نمیزنه تا من نزنم سرش شلوغه البته چند بارم بشفتم تو زنگم نمیزنی و اینک بروز بیشتر آنلاین نمیشه وقتی برگرده نمیتونم بگم خاستگار دارم

خاستگارمم چندین ساله منو زیر نظر داره و ب گفته خودش منو خیلی میخاد امروز می‌گفت اگر تورو بم مدت ده بار میام یاحتی منو نخای نمی‌دونم چه کنم خیلی بلاتکلیفی دوست پسرمم نمیتونم فراموش کنم از یور میترسم ب خاستگارم بگم دوست پسر دارم چون میترسم بزارن کف دست خونوادم 😔😔

یچیزیم بگم دوست پسرمم یبار از مامانم خاستگاری کرد و مامانم جواب رد بش داد و جدیدا بش ب شوخی میگن خاستگار دارم میگ جوووون منم دعوت کن انگار مهم نیس براش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط مالی، خانواده، تحصیلات، اخلاق، چشم پاکی، خوش اخلاقی اینا خیلی مهمن هر کدوم بیشتر از فاکتور ها رو داشت انتخاب کن 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
اینطور که نشون میده خیلی برام کلی خرج کرده ولی جدیدا اسم خاستگار میارم به مسخره میگیره

این که برات وقت نمیذاره خودش نشون دهنده همه چیه!

وقتی رفته جای دیگه تو رو فراموش میکنه و یا میگه تایم ندارم مسخره اس

روزی نیم ساعت غیر ممکنه وقت آزاد نداشته باشه

به اینا هم فکر کن 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

این که برات وقت نمیذاره خودش نشون دهنده همه چیه!وقتی رفته جای دیگه تو رو فراموش میکنه و یا میگه تایم ...

دقیقا درست میگی عزیز دلم 

عقلم یچی میگه قلبم یچی دیگه سخته فراموش کردن 😭