2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم احتمالاهمونم ریزشم دارین

شوره هارو نکن ریزش میاره

همون شامپو حلش میکنه 

طبق دستور شامپو قشنگ کف رو بزار ۲ ۳ دقیقه بمونه 

کف سر رو خشک کن آب بدترش میکنه 

استرس و بدخوابی هم بده 

البته هنوز صدردصد مشخص نیست بیماری شماهم همینه دکتر باید تشخیص بده ولی نگران نباش اینم باشه میشه باهاش ساخت❤

شوره هارو نکن ریزش میارههمون شامپو حلش میکنه طبق دستور شامپو قشنگ کف رو بزار ۲ ۳ دقیقه بمونه کف سر ر ...

عزیزم من اگه هرروزنرم حموم اون جرم بازروی سرم به وجودمیادانگار

شماهم خارش وریزش داشتین قبل اینکه برین دکتر

الان چی ریزش دارین

ممنون میشم جواب بدی

بعدبااین شامپورفع شدچندباردرهفته میزنید؟ودرکناراین شامپواگه شامپوی دیگه ای هم میزنین بگیدممنون میشم

بله ولی باید همیشه استفاده کنی

من بعد شستن موهام باهاش نرم کننده میزنم و قبلشم یه بار با شامپوی معمولی موهامو میشورم

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

عزیزم من اگه هرروزنرم حموم اون جرم بازروی سرم به وجودمیادانگارشماهم خارش وریزش داشتین قبل اینکه برین ...

ببخشید اول متوجه نشدم سوال پرسیدی فک کردم میگی خودت ریزش داری 

تا زمانیکه شوره شوره کنترل کنم نه اصلا ریزش ندارم (چند ماه پیش مثلا سرم پر شوره شد به خاطر استرس و استفاده نکردن از شامپو، شوره هارو می کندم و زیاد  ریخت)

الان هر ۳ ۴ روز سرم با ضدشوره میشورم شوره برنمیگرده دیگه 

من موهام خشکه و فره شما هروقت کف سرت چرب میشه و حس خارش داری دیگه باید بشوری طبیعتا

امیدوارم کامل توضیح داده باشم

بله ولی باید همیشه استفاده کنیمن بعد شستن موهام باهاش نرم کننده میزنم و قبلشم یه بار با شامپوی معمول ...

مرسی عزیزم ممنون

خداخیرت بده

اره میدونم این شوره چرب لعنتی تاعمرباهامون هست

بعددکتررفتین اینودادیاخودتون گرفتین

ببخشید اول متوجه نشدم سوال پرسیدی فک کردم میگی خودت ریزش داری تا زمانیکه شوره شوره کنترل کنم نه اصلا ...

مرسی عزیزم

فک کنم شوره های شما مث شوره من چرب نیس چون میگین میکندین شوره هاتون رو

ولی مال من مث یک جرم کف سرم