دلم نمیخواد با افکارم یا هرچیزی زندگی یه نفرو دستکاری کنم ولی این تاجی که با سلامتی و قوت بدنی و خانواده که از بنیان آدمو از نظر درسی و رفتاری و دینی و ... ساپورت کنن سر یکی گذاشتی، باعث تحقیر کسی شده که سالهه با زجرو اعصاب خوردی و یه خانواده نیمه پاشیده با یه مادر بیمار اعصاب و پدری که خودت میدونیچه آسیبی زد و این تن ضعیف و این دل شکسته شده.من با ادب شدن اون چیزی عایدم نمیشه ولی چون حق حرف زدن دادی دلم خواست بگم که اون تنو جونو قوه با اون نگاه حقیر کنندشو که میبینم یاد سالهایی میفتم که با زجر کارامو کردم سالهایی که بهم گذشت و اون با تعحب میگه چییی سی سالتههه کسی نخواستتت؟دیگه برام مهم نیست حقمو بگیری که میگیری ولی فعلا همین که حرفمو بزنم بسه. میخوام بدونی که من حالیمه تنها کسی که اون شبای وحشتناکو کنارش گذروندم تو بودی. وقتی صندلی بلند میکردن به هم بزنن یا اون یکی تو ماشین قرص میخورد غش میکرد و خل گری در می اوردن و خیلی چیزای دیگه. تو دیدی تو بودی که اون حتی توی خانوادش یه دونه از اینارو ندیده یه دونه این شبا رو نگذرونده ... چه تاجی رو سرشه حقم داره
نه نامزد سابقم بود دیگه. تموم شد فکر کن با چت رابطه یه ساله رو تموم کرد
عووو ب و خداتو شکر نگفته دنگ کافه هاتو بزن به حسابم پول بنزینایی که بردمت اینوور اونور رو بده پول اسنپو بده کادو ولنتاین هایی هم که بت دادم بده که میخوام بدم به شهناز دختر همساده اصن ننه ام اونو برام نشون کرده بود الانم دیگه بهم پیام نده قانوم نامحرم 🗿💅🏿 😂😂