2777
2789
عنوان

فقط حرف دل

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 35 پست
قربونت بشم من منم به نیتت امن یجیب و صلوات میخونم

اگه به یه نفر پيام تبریک تولد دادین اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین 🥲 فقط هم قصدتون تبریک باشه 

اگه به یه نفر پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب چه رفتاري کنیم 🥲 

اگه به یه نفر پيام تبریک تولد دادین اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت ...

اینکه با اون شخص چه برخوردی کنی بستگی داره که کی باشه یه وقتا نمیشه نسخه فوری داد شاید مثلا بعدا نیازت شد اون شخص برای کاری ولی اولین قدم اینه که اگه این رفتارا رو دیدی، سکوت کنی و جواب ندی یا توضیح ندی که چرا فلان کارو کردی و نیتت خیر بودو فلان سریع خودتو کمرنگ کن. منم این تجربه رو داشتم مادر نامزد قبلیم که حتی خارجی بود و اصلا مسلمون نبود ، سوغات منو پرت کرد تو حموم خونشون . یا مثلا همین سین کردنو نکردنو بابام روی من دراورد وقتی که نیاز به کمکش داشتم دوتا تیک آبی واتساپشو برداشت که بگه نمیخونه . بعد میدیدم واتساپ استوری سخنان حکیمانه میذاره من خیلی چیزا دیدم. ولی واقعیت اینه که الان آدم سالم و نرمال کم وجود داره. اگه متوجه شدی سالم نیست طرف وقت سرش نذار. مثلا امشب من التماس همکلاسیم کردم که بیاد باهم درس بخونیم چون میدونم درسش ضعیفه ولی طاقچه بالا گذاشت حالا با چه دلیلی. اون رو موقع امتحان دیدم که دستاش به شدت میلرزید یا کارای این مدلی، فهمیدم سالم نیست واقعا . با ابنکه یه پسر ۲۳ ساله و دنیا دیدس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به یه نفر پيام تبریک تولد دادین اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت ...

سلام احوال پرسیتو هدیه دادنتو قطع نکن ، ادامه بده ولی برا اون آدم نه. اینابرا روح خودت لازمه اون آدم نتونست آدمای دیگه هم هستن

مآ هر دو خانم یم نمیدونم چرا این جور کرد

خب دیگه باید آب بندی شی این یه مثال بود هزارتا آدم اینجوری هست سر هرکدوم بخوای خودتو درگیر کنی چیزی ازت نمیمونه. ادامه بده و جلو برو 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲

ناراحت 

بله

ولی ناراحتی دردی دوا نمیکنه

درد وقتی دوا میشه که تو مهارت یادبگیری

یعنی وقت یادگرفتن مهارتتو با توجه زیادی به احساست از خودت دریغ میکنی

و انقدر این اتفاق پیش میاد تا درنهایت مهارته رو یاد بگیری:)

انتخاب خودته

ناراحت بلهولی ناراحتی دردی دوا نمیکنهدرد وقتی دوا میشه که تو مهارت یادبگیرییعنی وقت یادگرفتن مهارتتو ...

همین آدم رفت مسافرت من اصلا نمی دونستم ساعت سه ظهر تابستون بود زنگ زد با لحن تند و عصبانیت گفت خواب بودین و سايز مانتو تون رو می خواستم من خیییلی ناراحت شدم خلاصه‌ گذشت و بعدا که برگشت زنگ زد میخوام واست بیارم من منتظر شدم‌ نیومدن من پیگیر نشدم اصلا خلاصه‌ بعدا دوباره‌ پیام داد که من نشد بیام و بگو به شوهرت بیاد فلان جا ازم بگيره من گفتم شوهرم کاره نمی تونه بیاد خودم می تونم بیام دوباره‌ با لحن تند و عصبانیت گفت نه اصلا خودتون نیاین من اصلا نمیارم خلاصه گذشت و بعد چند شب داد ساعت‌ يازده شوهرش آورد در خونه مون من خییییلی ناراحت شدم🥲🥲🥲 شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 🥲 🥲 

خیلیا مخصوصا یکی از همکلاسیام ، فامیلام و...

مگه مدرسه اس که انقد به همکلاسیت اهمیت میدی بگو بابا اینا از من کوچیکترن به بزرگی خودت اگر دلتو رنجوندن ببخش ببین با ادمای بزرگ از نظر فهمی و عقلی وقت بگذرون مگه بیکاری اخه پِی حرف بچه هیجده ساله رو بگیری 

مگه مدرسه اس که انقد به همکلاسیت اهمیت میدی بگو بابا اینا از من کوچیکترن به بزرگی خودت اگر دلتو رنجو ...

درست میگی عشقم . اینجا بزرگتر از من نیست همین نامزدم ۷ سال بزرگتر بود انقدر حالمو گرفت:( الان اینا همکلاسیام مثلا بخوام یه نگاه کنم گوشی یا هرچی لوم میدن انقدر بیشعورن

درست میگی عشقم . اینجا بزرگتر از من نیست همین نامزدم ۷ سال بزرگتر بود انقدر حالمو گرفت:( الان اینا ه ...

وایی نذار نامزدت اذیتت کنه هیچکس حق نداره کسیو خرد کنه تحمل کن اصن شاید بشه توی ازمونای علوم پایه پره انترنی یا چیزای دیگه بشه بری یه دانشگاه بهتر

همین آدم رفت مسافرت من اصلا نمی دونستم ساعت سه ظهر تابستون بود زنگ زد با لحن تند و عصبانیت گفت خواب ...

عزیزم خیلی حافطتو درگیر جزئیات این آدم کردی 

فایده نداره یا جسارت تموم کردن یا آلزایمر برا این آدم