2777
2789
عنوان

فقط حرف دل

225 بازدید | 35 پست

دلم نمیخواد با افکارم یا هرچیزی زندگی یه نفرو دستکاری کنم ولی این تاجی که با سلامتی و قوت بدنی و خانواده که از بنیان آدمو از نظر درسی و رفتاری و دینی و ... ساپورت کنن سر یکی گذاشتی، باعث تحقیر کسی شده که سالهه با زجرو اعصاب خوردی و یه خانواده نیمه پاشیده با یه مادر بیمار اعصاب و پدری که خودت میدونیچه آسیبی زد و این تن ضعیف و این  دل شکسته شده.من با ادب شدن اون چیزی عایدم نمیشه ولی چون حق حرف زدن دادی دلم خواست بگم که اون تنو جونو قوه با اون نگاه حقیر کنندشو که میبینم  یاد سالهایی میفتم که با زجر کارامو کردم سالهایی که بهم گذشت و اون با تعحب میگه چییی سی سالتههه کسی نخواستتت؟دیگه برام مهم نیست حقمو بگیری  که میگیری  ولی فعلا همین که حرفمو بزنم بسه. میخوام بدونی که من حالیمه تنها کسی که اون شبای وحشتناکو کنارش گذروندم تو بودی. وقتی صندلی بلند میکردن به هم بزنن یا اون یکی تو ماشین قرص میخورد غش میکرد و خل گری در می اوردن و خیلی چیزای دیگه. تو دیدی تو بودی که اون حتی توی خانوادش یه دونه از اینارو ندیده یه دونه این شبا رو نگذرونده ... چه تاجی رو سرشه حقم داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥹🥹❤️‍🩹فدای دل شکستت بشم ان شاء الله خود امام زمان با محبتش این دلو دوباره تیکه هاشو بهم وصل کنه

نمیشه نمیشه دلم خیلی شکسته از اینکه اشتباهی کردم که راه برگشت ندارم .گریم گرفت

نمیدونم واقعا خودم توی زندگیم موندم فقط یه کلمه منو سر پا میکنه، ما صاحاب داریم بی کسو کار نیستیم اون کسی که پشت ماست خوش وسط بازیه چون یه تیکه از وجودش توی جون و تن ماست، یه تیکه از روحش توی وجود ماست. میتونست اینکارو نکنه میتونست بگه از روحم بهتون بخشیشو ندادم یه چیز دیگه بگه. ولی دقیقا تو قرآنم هست از روحش توی وجود ماست پس من میدونم با هر اشکی روح  خدا هم حسش کرده

۲۹ سوره حجر

ببین بخون من اشتباه میگم ؟

بسم الله

فَإِذَا سَوَّيْتُهُ وَنَفَخْتُ فِيهِ مِنْ رُوحِي فَقَعُوا لَهُ سَاجِدِينَ

چون آفرينشش را به پايان بردم و از روح خود در آن دميدم، در برابر او به سجده بيفتيد.

قشنگ گفته روح خودم! نگفته یه روح براش ساختم ، گفته  روح خود خود خودش